Sapa in gradina si a vazut gaura asta. Ce a gasit in interior a surprins pe toata lumea!

8 iulie 2015 // Stiri

In 1835, un taran din Anglia, sapa un loc intr-o gradina. Pentru ca a lovit pamantul mai tare s-a creat o gaura. A plecat linistit acasa dupa ce si-a terminat treaba.
Sapa in gradina si a vazut gaura asta

Fiul acestuia a mers sa vada unde a muncit tatal si a cazut chiar prin acea gaura. Jos era bezna si doar gaura aceea lumina. A mers fuga sa spuna acasa. Toti au crezut ca e o minciuna.

publicitate

Tatal lui a mers acolo si a vazut ca fiul sau nu minte. Au descoperit pasaje subterane si camere captusite cu mii de scoici. De asemenea, incaperea uriasa are si un altar, care a fost, de asemenea, acoperit cu mozaic de midii.

Sapa in gradina si a vazut gaura asta

Acesta imediat s-a gandit la beneficiile financiare ale acestui loc minunat. El a cumparat rapid terenul si a angajat o echipa care a restaurat intrarea in pestera si construit-o pentru vizitatori.

Doi ani mai tarziu, in 1837, Margate Shell a fost deschis oamenilor pentru prima data. Astazi, acest loc uimitor este inca vizitat de mii de turisti anual.

Unii cred ca pestera a fost construita de aristocrati medievali, undeva in secolul al XVIII-lea. Altii cred ca ar putea avea legatura cu masonii si Cavalerii Templieri. Altii sustin ca pestera este legata de o cultura mexican misterioasa, care a trait aproximativ 12.000 de ani.

Sapa in gradina si a vazut gaura asta

Pesterile cu cochilii erau de fapt foarte populare printre europenii bogati in secolul al XVIII-lea. Totusi, exista o problema. Pestera este situata in interiorul fermei si acelasi teren nu a fost detinut de un om foarte bogat.

Si nu a existat nici o documentatie care sa indice ca a fost vreodata construit asa ceva.

Poate intr-o zi vom intelege cine este in spatele acestei creatii, dar pana atunci putem admira doar acest loc misterios!