Sapa in gradina si a vazut gaura asta. Ce a gasit in interior a surprins pe toata lumea!

In 1835, un taran din Anglia, sapa un loc intr-o gradina. Pentru ca a lovit pamantul mai tare s-a creat o gaura. A plecat linistit acasa dupa ce si-a terminat treaba.
Sapa in gradina si a vazut gaura asta

Fiul acestuia a mers sa vada unde a muncit tatal si a cazut chiar prin acea gaura. Jos era bezna si doar gaura aceea lumina. A mers fuga sa spuna acasa. Toti au crezut ca e o minciuna.

publicitate

Tatal lui a mers acolo si a vazut ca fiul sau nu minte. Au descoperit pasaje subterane si camere captusite cu mii de scoici. De asemenea, incaperea uriasa are si un altar, care a fost, de asemenea, acoperit cu mozaic de midii.

Sapa in gradina si a vazut gaura asta

Acesta imediat s-a gandit la beneficiile financiare ale acestui loc minunat. El a cumparat rapid terenul si a angajat o echipa care a restaurat intrarea in pestera si construit-o pentru vizitatori.

Doi ani mai tarziu, in 1837, Margate Shell a fost deschis oamenilor pentru prima data. Astazi, acest loc uimitor este inca vizitat de mii de turisti anual.

Unii cred ca pestera a fost construita de aristocrati medievali, undeva in secolul al XVIII-lea. Altii cred ca ar putea avea legatura cu masonii si Cavalerii Templieri. Altii sustin ca pestera este legata de o cultura mexican misterioasa, care a trait aproximativ 12.000 de ani.

Sapa in gradina si a vazut gaura asta

Pesterile cu cochilii erau de fapt foarte populare printre europenii bogati in secolul al XVIII-lea. Totusi, exista o problema. Pestera este situata in interiorul fermei si acelasi teren nu a fost detinut de un om foarte bogat.

Si nu a existat nici o documentatie care sa indice ca a fost vreodata construit asa ceva.

Poate intr-o zi vom intelege cine este in spatele acestei creatii, dar pana atunci putem admira doar acest loc misterios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.