Si-a dus copilul in parc sa se joace dar a urmat ceva cumplit. Ce i s-a intamplat micutei este REVOLTATOR!

Aproape fiecarui parinte ii place sa mearga cu copilul la un loc de joaca. In timp ce acesta se joaca cu alti copii, parintii stau pe bancile din apropiere si il privesc pentru a se asigura ca nimic nu se va intampla cu el.
Si-a dus copilul in parc sa se joace dar a urmat ceva cumplit. Ce i s-a intamplat micutei este REVOLTATOR!

Dar cine poate crede ca exista oameni care nu sunt atenti la locul de joaca al copiilor? Adevarul este ca seara in cele mai multe locuri de joaca cum sunt parcurile, se aduna multi oamenii care cred ca este de datoria lor de a pastra locurile curate si primitoare, deoarece aici se joaca in cea mai mare parte copiii!

publicitate

Adevarul este ca destul de des aceste locuri de joaca sunt situate langa spatii locuibile. Oamenii care traiesc in apropiere sustin ca sub ferestrele lor tipa in mod constant copii. Si, in timp ce unii pur și simplu ameninta sau fac diverse comentarii, se pare ca sunt si oameni care trec la fapte josnice.

O mamica pe nume Amy si fiica ei au mers la un loc de joaca, unde mergeu destul de des. Cateva minute mai tarziu, totul s-a schimbat. Din acea zi, fetitei i-a fost frica sa mai mearga intr-un loc de joaca, iar motivul este socant. Dupa ce fetita a coborat dupa un topogan, ea s-a umplut de sange. Speriata, ea a fugit la mama ei.
Aceasta mama are un avertisment important: "Copilul meu a venit la mine plangand si sangerand. Cand mi-am dat seama ce s-a intamplat ...".

Mama nu a vrut si nu a putut crede ochilor ce a vazut. Ea a decis sa vada ce a cauzat aceasta sangerare si a gasit o sticla sparta pe topogan si se pare ca a fost pusa acolo in unicul scop de a rani copii, in mod intentionat. Bineinteles ca pe timp de noapte, in astfel de locuri se mai strang si persoane care consuma alcool si lasa sticle pretutindeni, existand astfel un alt pericol de a se ranii copiii. Cele doua au mers repede la cel mai apropiat spital pentru a trata ranile fetitei si de asemenea, mamica a raportat la politie incidentul.

Aceasta mama doreste sa avertizeze si alti parinti prin incurajarea acestora sa fie foarte prudenti atunci cand isi duc copii intr-un loc de joaca. Ea sfatuieste toate mamicile sa se uite bine imprejur pentru a vedea daca exista in jurul vreun obiect periculos cu care copiii se pot rani, eventual.

Acest incident ridica intrebarea: cine ar putea fi atat de lipsit de inima ca sa ajunga sa faca rau unui copil? Locurile de joaca ar trebui sa fie pline zambete si bucurie, unde parintii si copiii trebuie sa se simta pe deplin protejati. Acest lucru insa nu este cu siguranta un caz izolat, dar noi speram ca acest articol va ajunge la cat mai multi parinti si ei vor fi mai atenti. Ajuta-ne sa raspandim mesajul si accesul la aceste informatii importante!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.