Si-a parasit amanta care era insarcinata in opt luni. Mai tarziu a primit o carte postala care l-a socat

13 septembrie 2015 // Stiri

Viata este imprevizibila. Putem sa ne facem multe planuri si sa obtinem rezultatele dorite, dar cand vine vorba de relatii romantice, exista surprize peste tot, in orice moment.
Si-a parasit amanta care era insarcinata in opt luni. Mai tarziu a primit o carte postala care l-a socat

De-a lungul mai multor ani, un barbat casatorit care avea multi bani, avea o relatie cu o amanta de origine italiana. Dupa putin timp, ea i-a marturisit ca asteapta un copil.

publicitate

El nu a vrut sa isi strice reputatia si sa-si distruga casatoria. Prin urmare, el a cerut amantei sale sa se intoarca in Italia si sa nu spuna nimic, iar in schimb i-a oferit o suma mare de bani. El a promis ca ii va oferi sprijin copilului pana cand acesta va implini varsta de 18 de ani si ea a fost de acord.

Accesul la aceasta poveste l-a avut cei mai apropiati prieteni ai barbatului. Ei l-au intrebe cum este atat de sigur ca amanta lui va pastra acest copil, iar el a refuzat sa dea detalii.

Pentru a evita orice publicitate, el i-a interzis italiencei sa il caute. Pentru a fi sigur ca ea va da nastere copilului, acesta i-a pus o conditie, atunci cand copilul se va naste, ea sa ii trimita o carte postala cu „spaghete”.

Dupa aproximativ o luna, acesta vine acasa la sotia sa, ca in fiecare zi, dar de data aceasta sotia lui era socata de un lucru. Ea i-a spus sotului ca a primit un cartonas ciudat. Barbatul se uita la el, iar dupa ce a citit mesajul, acesta a lesinat.

Pe cartea postala scria: „spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei mingi, doua numere. Va rugam sa trimiteți un pic mai mult sos.”

Bineinteles ca mesajul era codificat si in esenta, acesta atesta ca amanta lui a nascut trei baieti si doua fete, prin urmare ar trebui sa ii trimita mai multi bani pentru intretinerea lor.

Acdeasta este o anecdota instructiva si interesanta. Uneori placerea poate costa destul de scump. Sunteti de acord?

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018