Si tu iti saruti copilul pe gura? Opreste-te imediat! Uite ce s-a intamplat dupa ce o femeie a facut acest lucru cu fetita ei

24 septembrie 2015 // Stiri

Claire Henderson, o proaspata mamica din Marea Britanie, trage un semnal de alarma asupra obiceiului unor parinti de a-si saruta copiii pe gura.
Si tu iti saruti copilul pe gura? Opreste-te imediat!

Femeia povesteste ca a trecut prin clipe cumplite dupa ce a facut acelasi lucru cu fetita ei in varsta de 3 luni. Fiind purtatoare a virusului herpes, Claire i-a transmis fara sa vrea bebelusului aceasta afectiune.

publicitate

Si-a dat seama de acest lucru in momentul in care a vazut ca cea mica a facut o serie de rani foarte urate in jurul gurii, insotite de febra puternica. Nou nascutii nu au un sistem imunitar foarte bine dezvoltat, iar din aceasta cauza acest virus este extrem de periculos pentru ei, putand provoca chiar decesul.

Din fericire, dupa o vizita de urgenta la spital, totul s-a terminat cu bine pentru fetita.

„Nu lasati pe nimeni sa va sarute copilul pe gura, nu faceti acest lucru nici voi! 85% din populatie este purtatoarea acestui virus, care este foarte periculos pentru cei mici”, a scris Claire pe Facebook. Imagini cu fetita aici.

Fetita de 3 ani...

Casa era în totală beznă când medicul i-a cerut...

O fetita de 5 ani...

O tânără familie se mută în casa lor nouă, aflată...