Sotul ei a mers sa plateasca facturile si a disparut. Doua saptamani mai tarziu, a urmat un soc

30 octombrie 2015 // Stiri

Denise si sotul ei James aveau o casnicie perfecta. Ei erau de nedespartiti de mai bine de un deceniu de cand s-au casatorit si s-a nascut fiul lor.
Sotul ei a mers sa plateasca facturile si a disparut. Doua saptamani mai tarziu, a urmat un soc

Cu toate acestea, intr-o zi, James a mers la magazin si nu s-a mai intors acasa. Disparitia sa a fost un soc pentru Denise, dar nu la fel de mult ca atunci cand a aflat ceva doua saptamani mai tarziu.

publicitate

Intr-o noapte James a plecat de acasa pentru a plati facturile. El ar fi trebuit sa fie din nou acasa intr-o jumatate de ora, dar a disparut.

Denise a inceput sa-si faca griji, insa cateva zile mai tarziu, pe drum spre magazin a intalnit un prieten care i-a spus ca James are o noua prietena.

– „L-am prins pe strada cu aceasta noua femeie. Am simtit ca o lovitura in stomac. L-am intrebat de ce a facut acest lucru si mi-a spus ca eu sunt lenesa si ca nu e fericit cu mine”, a spus Denise, adaugand ca se simte tradata si ranita.

De la prieteni am aflat ca sotul meu este acum traieste cu noua lui iubita la doar cateva blocuri de la casa in care am locuit cu el.

– „L-am mai intrebat daca el a facut asta deoarece eu sunt mai in varsta, iar el mi-a spus ca aceasta nu reprezinta o problema. A spus ca nu a contat nici ca aveam probleme de sanatate. Am artrita, diabet si astm bronsic si stia ca pe viitor avea nevoie de cineva care sa aibe grija de mine”, a mai adaugat Denise.

Cu toate acestea, Denise a mai descoperit ca James a mai inselat-o si inainte, insa nu avea dovezi in acest sens. Acum cei doi au divortat si fiecare isi vede de viata lui separat.

Doua blonde dupa noaptea de revelion...

Doua blonde, dupa noaptea de revelion, se intorceau...

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata...

Sotul ajunge acasa la 5 dimineata: Sotia il intreaba:−...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018