Plansetul acestui copil abandonat de parintii sai a atras o creatura in noapte. Nu veti crede ochilor cine a venit la el

Aceasta intamplare a atins deja inimile a milioane de oameni. Intr-adevar pare de necrezut, insa s-a intamplat in zilele noastre.
Plansetul acestui copil abandonat de parinti sai atrage o creatura in noapte. Nu veti crede ochilor cine vine la el

Eroul nostru este Masha. Masha este o pisica cu par lung care vine din orasul rus Obninsk. Ea traieste singura intr-o cladire de apartamente. Locuitorii cred ca aceasta este extrem de inteligenta, astfel incat ei o hranesc foarte des. Dar acum ea este eroul intregului oras.

publicitate

Intr-o dimineata foarte rece, Madeschda Machikowa, un pensionar in varsta de 65 de ani, aude un urlet provenind din scara. Ea a crezut ca este Masha, animalul ei de companie secret, care cere ajutor. Fara ezitare, ea a coborat repede scarile si a venit in ajutorul ei.

Dar ceva era in neregula: pisica era intr-o cutie de carton. Apoi soc: zgomotele proveneau de la un copil uman, langa care statea pisica in cutie. Masha se lipise de copil si il incalzea cu blana ei.
Plansetul acestui copil abandonat de parinti sai atrage o creatura in noapte. Nu veti crede ochilor cine vine la el

Madeschda a ramas socata. Ce monstru si-a abandonat copilul neajutorat aici, in scara blocului in frig? Langa cutie se mai afla o gramada de scutece.

Madeschda a chemat imediat o ambulanta care a dus copilul in siguranta la spital. Cand l-au urcat in ambulanta, Masha miauna sfasietor. Ea chiar a incearcat sa sara in ambulanta, insa acest lucru nu era permis.

Copilul s-a facut bine, chiar daca, nici in ziua de azi, nimeni nu stie cine sunt parintii lui. Pisica Masha a devenit erou dupa ce i-a salvat viata nou-nascutului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.