Tipuri de femei care atrag atentia barbatilor

Atunci cand aleg un partener in dragoste, barbatii sunt la fel de pretentiosi ca si femeile. Iata ce tipuri de femei atrag atentia barbatilor.
Tipuri de femei care atrag atentia barbatilor

Femeia modesta
Unei femei modeste ii pasa de lucrurile materiale. Ea iubeste omul pentru ceea ce este, nu pentru bunurile sale materiale. Femeia modesta nu are asteptari nerealiste si acest lucru face sa fie dorita de barbati.

publicitate

Femeia romantica
In femeia romantica se ascunde un farmec feminin irezistibil. Ea stie cum sa foloseasca cuvintele si vocea pentru a face ca partenerul sau sa se simta bine. Aceasta gaseste intotdeauna o modalitate de a-si arata sentimentele si afectiunea pentru partenerul sau. De asemenea nu face presiune asupra partenerului si se multumeste cu cat primeste.

Femeia puternica
Femeia inteligenta stie ce vrea si este un pilon major al partenerului. Nu este dictatoare, dar este suficient de puternica pentru a putea face fata situatiilor dificile. Rareori se plange si arata ca este slaba. Nu se lasa descurajata si isi sprijina mereu partenerul.

Citeste si: 5 modalitati ca sa castigi multi bani in 2015. Afla acum care sunt pasii pentru a deveni bogat

Femeia provocatoare
Barbatii iubesc femeile cuceritoare. Femeia provocatoare este si surprinzatoare, interesanta, atractiva, dar greu de inteles. Niciodata nu isi ofera inima pe tava si isi face mereu partenerul sa se simta bine.

Femeia misterioasa
Majoritatea barbatilor le plac femeile misterioase in dragoste. Femeia misterioasa atrage mereu atentia oamenilor. Barbatilor le place sa descopere ce se ascunde in spatele mastii, pentru ca este un fel de provocare. Dar este mai bine sa fiti prudenti, pentru ca misterul poate fi usor confundat cu o masca de ipocrizie.

Femeia originala
Femeia originala se distinge de celelalte femei intr-un fel sau altul. Are un aspect incredibil, un sentiment de stil si rafinament. Aceasta stie cum sa se comporte in orice situatie.

Femeia spontana
Femeia spontana este imprevizibila intr-un mod bun. Iubeste provocarile vietii, este pozitiva, ii place sa rada, iar barbatul de langa ea se va simti viu si fericit. De asemenea isi pastreaza libertatea de a se exprima si ii place sa faca mai multe activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.