Toata lumea tine OBIECTUL asta in casa, insa nu stie ca aduce ghinion si necazuri. Renunta la el imediat!

Asa cum exista obiecte care armonizeaza si aduce energie pozitiva acasa, exista si unele obiecte care aduc ghinion la o casa.
Toata lumea tine OBIECTUL asta in casa, insa nu stie ca aduce ghinion si necazuri

Decorul din casele noastre este intotdeauna o chestiune foarte privata, dar trebuie sa stiti ca asa cum unele obiecte aduce energie pozitiva, unele aduce ghinion.

publicitate

Va vom dezvalui care sunt aceste obiecte, pentru ca dvs sa fiti atenti si sa incepeti sa le eliminati din casa.

In ziua de astazi tot mai multi oameni au, ca parte din decorul casei o serie de animale impaiate, care sunt considerate fascinante, cu toate acestea, acestea transporta o sarcina negativa puternica, care poate fi transmisa tuturor locuitorilor din casa.

Este posibil ca la un moment dat in viata, un membru al familiei sau un prieten v-a oferit un cadou care nu v-a placut, dar a trebuit sa-l acceptati. Cand aveti acest tip de cadouri, tot ce puteti face este sa le dati departe de casa, pentru ca energiile negative sa fie complet eliminate.

In cele din urma, daca diverse obiecte decorative s-au rupt sau sunt fisurate, si inca le mai pastrati, deoarece v-ati atasat de ele, este mai bine sa renuntati la ele. Multi nu stiu ca acest tip de elemente si-au pierdut puterea lor, de aceea este recomandat sa nu le pastrati in casa, si mai ales sa nu le utilizati.

In cazul in care, din intamplare, spargeti o oglinda trebuie neaparat sa o aruncati intr-un sac negru de gunoi si sa scoateti sacul in afara casei dvs. Este necesar sa luati aceasta decizie, pentru ca cioburile prevestec ghinion.

Desi melcii si scoicile sunt elemente foarte dragute, care servesc ca decor pentru casa noastra, multi dintre noi nu stiu ca acestea ofera o energie negativa, ele fiind schelete de animale care au murit.

Probabil veti dori sa aveti flori care decoreaza casa dvs, dar atunci cand acestea sunt uscate trebuie sa le schimbati. Motivul pentru ca aceasta schimbare sa fie constanta, este ca florile proaspete mentin o energie pozitiva, iar cele care sunt ofilite transmit vibratii negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.