Tragedia coronavirusului: un tanar de 34 de ani devine una dintre cele mai tinere victime dupa o calatorie la DisneyWorld

Un supravietuitor de cancer de 34 de ani a murit dupa ce a contractat coronavirus, facandu-l sa fie una dintre cele mai tinere victime ale focarului din SUA.

Familia lui Jeffrey Gazarian a spus ca a supravietuit cancerului, dar a fost un pacient cu risc ridicat. Tanarul de 34 de ani din California suferea, de asemenea, de astm de cand era copil. El a vizitat DisneyWorld cu cateva saptamani inainte sa moara din cauza coronavirusului .

publicitate

DisneyWorld si-a exprimat condoleantele si a spus ca au contactat oficialitatile.

Vestea vine dupăace un antrenor de fotbal spaniol, in varsta de 21 de ani, a devenit cea mai tanara persoana din Wurope care a murit de coronavirus.

Francisco Garcia, care a condus echipa de juniori a clubului din Malaga, Atletico Portada Alta, a fost dus la spital cu simptome severe ale virusului.

Dar acolo, medicii l-au diagnosticat si cu leucemie. Acestia au spus ca tanarul ar fi supravietuit coronavirusului daca nu suferea de afectiunea preexistenta.

Nouazeci de persoane au murit acum din cauza coronavirusului din SUA. Peste 1.000 de persoane au fost testate pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.