Un barbat a trimis un mesaj sotiei “Iubito am ajuns…”. Mesajul a fost trimis din greseala la alta femeie careia i-a distrus viata

Un cuplu si-a rezervat o camera in acelasi hotel in care au petrecut luna de miere acum 20 de ani. Avand in vedere ca programul zborurilor era ocupat, ei nu puteau calatori in aceeasi zi.
Un barbat a trimis un mesaj sotiei "Iubito am ajuns...". Mesajul a fost trimis din greseala la alta femeie careia i-a distrus viata

Prin urmare, sotul a plecat de joi, iar sotia lui urma sa plece in Florida vineri. Atunci cand barbatul a ajuns la hotel, el a decis sa ii trimita un e-mail sotiei sale si sa o informeze ca totul este in regula.

publicitate

Dupa ce a scris e-mailul, din greseala l-a trimis la o alta adresa gresita. In acest timp, in Texas, o vaduva se intorcea de la inmormantarea sotului ei, care era un preot evanghelic, ce murise de un atac de cord.

Vaduva a intrat pe e-mail pentru a-si verifica mesajele de simpatie de la rude si prieteni. Cand deoadata a citit si e-mailul ce provenea de la acel barbat.

Cand fiul ei a intrat in camera, si-a gasit mama pe podea inconstienta. I-a sarit repede in ajutor, si apoi se uita pe ecranul telefonului si vazu acest e-mail:

“Draga mea, trebuie sa fii surprinsa de faptul ca te contactez asa repede, dar aici sunt calculatoare si ne permit sa trimitem e-mailuri celor dragi. Tocmai am sosit si imediat ce ti-am scris. Am verificat daca totul este pregatit pentru sosirea ta de maine. Ne uita ca te astept. Sper ca calatoria ta sa nu fie plictisitoare ca a mea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.