Un barbat s-a infuriat pe sotia lui si aceasta l-a lasat singur cu copiii. Doua zile mai tarziu a primit o scrisoare zguduitoare

12 iulie 2016 // Stiri

Inceputul acestei povesti este familiar la aproape toti oamenii casatoriti. Barbatul s-a intors de la locul de munca obosit si s-a culcat pe canapea uitandu-se la televizor.
Un barbat s-a infuriat pe sotia lui si aceasta l-a lasat singur cu copiii. Doua zile mai tarziu a primit o scrisoare zguduitoare

In acelasi moment, sotia si-a dus copiii la culcare, insa acestia nu vroiau si au inceput sa planga. Ca sa nu ii mai auda, barbatul a dat mai tare volumul televizorului, iar atunci sotia lui a intrat in camera si a inceput sa tipe, iar astfel a inceput scandalul dintre ei.

publicitate

Barbatul i-a reprosat sotiei in timpul scandalului, in timp ce o acuza ca este lenesa, ca sta degeaba toata ziua, iar el aduce bani in casa. In cele din urma, Ellen a parasit apartamentul, lasandu-si sotul singur cu copiii.

Doua zile mai tarziu, sotia a primit o scrisoare de la sotul ei:

„Te rog sa ma ierti pentru modul in care m-am purtat. De cand ai plecat, am avut suficient timp sa iau in considerare situatia. Tu doar te chinuiai sa adormi copiii. Cum am vazut ca nu te-ai intors pana dimineata, a trebuit sa-mi iau o zi libera si sa stau acasa. Intreaga zi aproape nu am stat deloc, am avut atat de mult de lucru cu copiii ca pur si simplu nu am avut nici un minut liber.

In mod constant trebuia sa schimb, sa ma joc cu ei si sa ii spal. Si, uneori a trebuit sa fac totul dintr-o data.
De-a lungul zilei, m-am simțit ca sunt inchis in propria casa, fara a avea posibilitatea de a vorbi cu cineva mai in varsta de zece ani. Am inceput sa inteleg ce sacrificii faci in fiecare zi.

A doua zi, totul s-a repetat. Am supravietuit fara tine doua zile si o noapte. In aceasta perioada m-am gandit mult si am inteles cel mai important lucru.

Am inteles in cele din urma cat de grea este pentru tine o zi. Mi-am dat seama ca a fii mama – trebuie sa te sacrifici permanent si intr-adevar este mult mai rau decat sa stai pana la ora zece la birou.

Mi-am dat seama ca a fii o mama – este o grija responsabila a lumii, dar, din pacate, nimeni nu apreciaza si nici nu te lauda nimeni.

Ti-am scris aceasta scrisoare nu numai sa-mi cer scuze dar sa iti spun ca mi-e dor. Vreau ca in fiecare zi sa auzi de la mine cat esti de speciala. Tu esti cu adevarat curajoasa si mentii bunastarea familiei noastre. Te admir! ”

Mitica, un barbat plapand...

Mitica, un barbat plapand, n-a prea avut noroc in...

Doua blonde dupa noaptea de revelion...

Doua blonde, dupa noaptea de revelion, se intorceau...

Un barbat casatorit...

Un bărbat căsătorit şi cu trei copiii, are o aventură...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018