Un barbat si-a facut un test de sarcina, doar in gluma. Rezultatul i-a salvat insa viata

Când un bărbat a descoperit un test de sarcină în cabinetul de la baie, aparținând fostei iubite, a decis să-l facă, în glumă. Nu-și închipuia că va primi cel mai „imposibil” răspuns din lume: pozitiv.
Un barbat si-a facut un test de sarcina, doar in gluma. Rezultatul i-a salvat insa viata

Tipul i-a spus unui prieten întâmplarea iar acesta a creat o postare comică despre amicul său însărcinat pe Reddit. Fără să-și dea seama, ideea lui i-a salvat viața celuilalt.

publicitate

Unul dintre utilizatorii care au văzut postul a reacționat prompt, scriindu-i: „Dacă e adevărat, atunci trebuie să-ți faci un test pentru cancer testicular. Serios. Caută pe Google”.

Într-adevăr, testele de sarcină pot detecta acest tip de cancer, prin măsurarea nivelului hormonului sarcinii (gonadotropina corionica umana sau hCG) în urină. Așa că, bărbatul a ascultat sfatul primit online și a mers la medic. Numai așa a putut descoperi, din timp, o mică tumoare în testiculul drept. Ce a început ca o glumă a sfârșit prin a-i salva viața!

Tratamentul acestui tip de cancer înseamnă îndepărtarea testiculului afectat. Aceasta poate include și alte intervenții chirurgicale, radioterapie si chimioterapie.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.