Un copil in varsta de 9 ani a fost expulzat din sat. Motivul a socat o lume intreaga

Pentru un copil in varsta de 9 ani, viata a fost foarte cruda. Baietelul Luo Kun Kun a fost expulzat din satul sau natal, unde locuitorii inclusiv bunicul sau, au semnat o petitie pentru a “proteja sanatatea satenilor” de el.
Un copil in varsta de 9 ani a fost expulzat din sat. Motivul a socat o lume intreaga

Un copil bolnav de SIDA, din cauza bolii sale a devenit un “intrus” in localitate. Kun Kun a fost infectat cu mama sa in timp ce el era inca in burta ei, dar boala a fost descoperita la varsta de 5 ani.

publicitate

Mama si tatal sau au lucrat intr-un alta provincie, astfel incat copilul a crescut cu bunica si bunicul lui. Pentru ca nu au vrut sa-l accepte la nici o scoala si satenii au evitat orice contact cu el, Kun Kun isi petrecea majoritatea timpului jucandu-se singur in padure.

Anul trecut, 207 de sateni au semnat o petitie cerand guvernului sa ia masuri pentru a ii proteja si sa il ia pe Kun Kun, pentru a mentine sanatatea lor si a copiilor lor. Textul scris pe petitie spunea ca Kun Kun este un “pericol pentru comunitate”. Cu toate acestea, soarta a avut alte intentii cu baietelul Kun Kun.

El a primit un loc in consiliul de administratie al scolii in Linfen si din noiembrie anul trecut, a inceput sa ia in mod regulat medicamente anti-HIV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.