Un nou proces este în atenția lumii: Brad Pitt a intentat un proces împotriva Angelinei Jolie

8 iunie 2022 // Stiri

După ce și-au vândut proprietățile de vin, Brad Pitt a decis să depună un proces împotriva fostei sale soții Angelina Jolie. Bătălia juridică este departe de a fi încheiată.

În 2016, după doisprezece ani de conviețuire și doi ani de căsătorie, Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat. De mulți ani, foștii soți se luptă în instanță pentru custodia celor șase copii ai lor.

publicitate

Șase ani mai târziu, o dispută foarte diferită este pe cale să-i aducă înapoi în instanță.

Brad Pitt a intentat un proces împotriva Angelinei Jolie

În 2008, cuplul Brad Pitt – Angelinei Jolie a cumpărat Château de Miraval, o proprietate viticolă din sudul Franței, unde în 2014 au spus „da”. Actrița în vârstă de 47 de ani a decis să vândă acțiunile fostului ei soț către Tenute Del Mondo, o companie deținută de producătorul de vodcă Yuri Scheffler. Problema este că, potrivit actorului în vârstă de 58 de ani, care este foarte atașat de moșie și producția de vin, fosta lui soție a făcut-o fără acordul său. Procesele au fost menționate în presă în februarie anul trecut, iar Brad Pitt a decis în cele din urmă să o dea în judecată pe mama copiilor săi.

Potrivit documentelor judecătorești depuse pe 3 iunie la Tribunalul Districtual din Los Angeles, Brad Pitt susține că Jolie a încercat în mod deliberat să-l „rănească” vânzând acțiunile sale la compania de vinuri. Cei doi au convenit să nu-și vândă niciodată acțiunile respective fără acordul celuilalt și că „nu va contribui niciodată la succesul Miraval”.

La rândul lor, avocații lui Brad Pitt caută să evidențieze „pasiunea” actorului pentru cramă, precum și munca sa neobosită, datorită căreia compania a devenit unul dintre „cei mai cunoscuți producători de vin rose din lume”.

Starul Fight Club și echipa sa juridică au criticat-o și în cadrul fundației Tenute Del Mondo pentru practicile ei îndoielnice. Aceștia spun că Yuri Shefler încearcă să obțină „informații confidențiale și protejate în beneficiul companiei rivale” și aplică „tactici de afaceri feroce” care amenință „reputația mărcii pe care Brad Pitt și-a construit-o cu atâta grijă”.

Un moldovean il da in judecata pe un oltean...

Un moldovean îl dă în judecată pe un oltean, pentru...

La un proces era martora o batranica...

La un proces era martoră o bătrânică. Sprijinită...

Judecata de apoi a barbatilor...

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in Rai....