Un tanar sarac a cerut in casatorie o femeie bogata. Ce a urmat? O adevarata lectie de viata

18 iunie 2015 // Stiri

Un baiat sarac a vrut sa se casatoreasca cu fata unui om foarte bogat, asa ca a mers la ea si a cerut-o de sotie. Iata ce s-a intamplat.
Un tanar sarac a cerut in casatorie o femeie bogata

Un baiat sarac era indragostit de fiica unui barbat foarte bogat. Intr-o zi, tanarul a cerut-o pe fata de sotie, iar aceasta a spus.

publicitate

“Hei! Asculta, salariul tau lunar este cat primesc eu in fiecare zi pentru cheltuiala… Cum as putea sa ma casatoresc cu tine? Cum te-ai putut gandi la asa ceva? Eu nu te pot iubi, asa ca uita de mine si casatoreste-te cu cineva de nivelul tau.”

Timpul a trecut si tanarul tot nu reusea sa isi scoata din cap imaginea ei… dupa 10 ani, s-au intalnit din intamplare pe strada.

Femeia a fost prima care a vorbit: “Ce mai faci? Eu sunt casatorita si stii ce salariu primeste sotul meu? 15.000 de dolari pe luna! Iti vine sa crezi? Si este si foarte inteligent!”

Ochii barbatului s-au umplut de lacrimi cand a auzit aceste vorbe… cateva secunde mai tarziu, sotul femeii a venit in spatele ei, insa inainte ca ea sa mai adauge ceva, acesta a spus.

“Domnule, mi-ati intalnit sotia! Acesta este seful meu, eu sunt unul dintre cei care lucreaza la proiectul lui de 100 de milioane de dolari.” Citeste toata povestea pe Kudika

O femeie seducatoare intra intr-un bar...

O femeie foarte seducătoare intră într-un bar,...

O femeie de la tara vine la ginecolog...

O femeie de la țară, la ginecolog: – Dom’...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018