Veste buna pentru toti PARINTII! SE DAU 900 DE LEI de la stat! E LEGE!

Guvernul a aprobat continuarea programului Euro 200, care prevede acordarea unui ajutor financiar elevilor si studentilor pentru achiziţionarea de calculatoare.
Veste buna pentru toti PARINTII! SE DAU 900 DE LEI de la stat! E LEGE!

Guvernul a aprobat modelul bonului valoric de care vor beneficia elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie. Bonul reprezintă echivalentul în lei a sumei de 200 de euro şi este destinat achiziţiei de calculatoare, se arată într-un comunicat remis ECONOMICA.NET.

publicitate

Culoarea bonului valoric din acest an este verde deschis. Din motive de securitate, în fiecare an, culoarea fundalului şi seria bonului valoric sunt modificate prin Hotărâre de Guvern.

Distribuirea bonurilor pentru achiziţionarea de calculatoare are termen-limită data de 30 iulie, iar achiziţia propriu-zisă se va putea face până la 31 august.

Bugetul alocat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice pentru derularea „Euro 200″ este de 15 milioane de lei, pentru un număr total de 12.024 de beneficiari (elevi şi studenţi). Citeste mai mult pe Economica.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.