Vrei noroc in 2015? Ce lucruri nu trebuie sa lipseasca din casa ta

13 ianuarie 2015 // Stiri

Daca in anul 2015 vreti sa aveti fericire si noroc, trebuie sa stiti ce elemente nu trebuie sa va lipseasca din casa.
Vrei noroc in 2015? Elementele care nu trebuie sa lipseasca din casa ta

Teama de viitor incert a dus la tot felul de superstitii. Astfel, unor obiecte naturale si artificiale le-au fost atribuite puteri care aduc noroc si indeparteaza energia negativa. Dincolo de originea fiecarei amulete, problema este ca puterea sa de protectie si de noroc este intarita de oamenii care au credinta.

publicitate

Sanatate si speranta
Crucea Caravaca: pentru o protectie eficienta impotriva bolii, aceasta trebuie sa fie de aur.
Crucea egipteana – Ankh sau Cheia egipteana protejeaza sanatatea si atrage longevitatea.
Cheie: simbol al unei vieti pline si satisfacatoare. Talismanurile cu trei chei aduc iubire, bogatie si sanatate.
Mana Fatimei legata de mana fiicei Profetului Mohamed, are puterea de a proteja de boli si de a atrage virtuti, cum ar fi ospitalitatea.

Impotriva influentelor rele
Sare de mare: sarea nerafinata serveste pentru a aduce noroc. Se spune ca daca este plasata sub pat intr-o farfurie de portelan alb ajuta pe plan sentimental. Pe langa furnizarea de numeroase beneficii, protejeaza impotriva influentelor rele.
Potcoava: probabil este cel mai popular talisman care aduce noroc si indeparteaza raul. Se spune ca pentru a fi eficienta, trebuie sa fie agatata undeva la inaltime, iar daca o puneti pe jos, se spune ca norocul este blocat.
Bratari de aur sau pietre semipretioase: soldatii romani purtau in mana stanga o bratara de aur inainte de a merge la lupta pentru a evita orice accident.

Citeste si: Plante care va aduc noroc si iubire in anul 2015

Pentru a va proteja de deochi si accidente
Ochiul lui Horus: aceasta amuleta de la civilizatia egipteana, reprezinta Soarele, care se spune ca este „Ochiul zilei”, si a fost folosit de-a lungul bazinului mediteranean inca din antichitate impotriva deochiului.
Agate: trebuie sa puneti o piatra pretioasa la intrarea casei pentru a o proteja de dusmani, furt si accidente.
Usturoi: un sir de usturoi agatat in bucatarie a fost unul dintre cele mai la indemana amulete, folosit ca un remediu impotriva deochiului si spiritelor rele.
Clopotei: sunetul clopotelor au puterea de a speria si alunga spiritele rele. Asadar ii puteti purta pe bratari sau atarnate la usile caselor.

Fericire si iubire
Inimi: efectuate din toate tipurile de materiale si purtate in jurul gatului, intregi sau rupte in jumatati, aceste talismane atrag iubirea si afectiunea.
Noduri: inele sau pandantive, sunt foarte apreciate de cupluri, intrucat acestea reprezinta unirea a doua lucruri si o legatura de iubire vesnica. Ele provin din cultura celtica.

Citeste si: Culori care aduc noroc in Anul Oilor de lemn

Pentru a atrage prosperitate
Corn: acestea pot fi din lemn, metale pretioase sau fildes. Se crede ca, chiar si coarnele simple sunt in masura sa atraga noroc si bogatie.
Elefant: simbol al puterii, intelepciunii, pace si fericire. In India prezenta acestuia intr-o casa tine departe toate obstacolele din cale.
Buburuzele, sau gandacii Ladybird: aceste insecte arag averea si norocul.
Pesti: din aur, argint, sticla, agatati de bratari, cercei in forma de pesti, sunt un simbol stravechi al bogatiei si fertilitatii.
Buddha: un Buddha zambitor atrage bogatie si prosperitate, aduce bunul simt al umorului si transmite fericirea.

Granule pentru alungarea Cârtițelor din Grădină...

Granule pentru alungarea Cârtițelor: Pentru grădinarii...

Semnele zodiacale care se vor scalda in noroc si bani in 2022...

Iata care sunt semnele zodiacale care vor fi cele...

Seful in casa...

Sf Petru si Dumnezeu se hotaresc sa faca fapte bune...