5 coafuri moderne pentru parul scurt toamna 2015

2 septembrie 2015 // Tunsori

Parul scurt este la moda permanent. Pentru femeile de actiune sau foarte tinere, dar si pentru cele trecute de prima tinerete, dar pline de energie si de sarm, aceste coafuri sunt foarte apreciate, numarandu-se chiar printre cele mai trendy in toamna 2015.
5 coafuri moderne pentru parul scurt toamna 2015

Coafurile pentru parul scurt sunt deopotriva si elegante. Pot fi sub forma unor boburi diferite ca textura sau pot fi tunsori in scari. Colturile inegale ale boburilor se dovedesc deosebit de atractive si la moda, facand din orice femeie una foarte stilata si moderna.

publicitate

Una dintre cele 5 coafuri trendy pentru parul scurt pentru toamna 2015 este tunsoarea medie, in scari inegale. Lungimea parului nu trebuie sa depaseasca linia barbiei, decat cu cateva suvite laterale. Scarile sunt realizate maximal, la distante nu foarte apropiate, asa incat sa alunece unele peste altele cat mai natural. Bretonul poate fi foarte scurt, in genul celui de la tunsorile frantuzesti, sau mediu, care ar trebui asezat intr-o parte, foarte lipit de cap.

O a doua coafura trendy pentru toamna 2015 este bobul asimetric. Partea dinspre carare trebuie lasat mai lung, iar parte cealalta, mai scurta, poate fi purtata dupa ureche. Lipsa bretonului face ca fruntea sa fie mai mare, potrivita persoanelor cu inclinatii artistice, mai creative si mai inventive.
5 coafuri moderne pentru parul scurt toamna 2015

Bobul ondulat este o a treia coafura la moda in sezonul rece. Dupa realizarea tunsorii, cu partea din spate a capului cat mai scurta, se pot ondula partile laterale, mai mult sau mai putin, dupa preferinta. Sau, pentru un efect mai dramatic, incretiti doar partea mai lunga, lasand-o pe cealalta dreapta. O alta varianta este odularea unei singure suvite, din fiecare parte.

Citeste si: Coafuri par scurt pentru domnisoare de onoare 2015

O tunsoare extravaganta propusa pentru aceasta toamna este cea numita ,,creasta de cocos’’. Parul este tuns foarte scurt pe laterale, in mijloc existand o ,,insula’’, cu par mai lung. Vopsiti-l intr-o culoare care sa contrasteze cu cel scurt, ondulati-l si fixati-l cu un produs cosmetic cat mai bun. Veti atrage atentia in mod clar, de aceea trebuie sa fiti o fire indrazneata.

Pentru doamnele si domnisoarele mai putin curajoase, recomandam bobul rotund, care isi pastreaza locul si in aceasta toamna. Parul va fi de aceeasi lungime, pana la ureche, cu varfurile intoarse catre interior, fara scari si onduleuri. Inecrcati sa il pastrati cat mai drept, cu ajutorul unei placi de indreptat parul. Aplicati fixativ sau spuma, pentru a-I pastra forma intacta.

Tunsori moderne 2020...

Un factor important care afecteaza modificarea aspectului...

Ce tip de tunsoare bob se poarta in aceasta toamna...

Dupa o vara fierbinte, cu multa apa, soare si clor...