Ce tip de tunsoare bob se poarta in aceasta toamna

4 noiembrie 2016 // Tunsori

Dupa o vara fierbinte, cu multa apa, soare si clor din piscinele pe care le-ati frecventat, parul vostru s-ar putea sa nu arate deloc bine.
Ce tip de tunsoare bob se poarta in aceasta toamna

De aceea, toamna este anotimpul cel mai indicat pentru schimbarea coafurii, cu tot ce inseamna ea: tunsoare, culoarea parului, hidratare mai intensa, balsam de refacere etc. O tunsoare medie este total versatila si adecvata unui inceput de toamna, mai rece si mai umed.

publicitate

Parul poate fi purtat intr-o varietate de moduri: drept, incretit, in scari sau de lungime egala. Indiferent daca mergeti la un coafor fara pretentii sau la unul mai scump, trebuie sa stiti ce sa ii cereti stilistului vostru, sa va cautati acea tunsoare care sa va reprezinte cel mai bine.

Tunsoarea bob este o solutie relativ simpla pentru toamna, dar, in acelasi timp, permite mai multe variatiuni pe aceeasi tema.

Va prezentam cinci dintre cele mai interesante tipuri de bob pentru toamna aceasta.

O varianta foarte stilata, care a ramas mereu la moda, este bobul mediu, egal, cu breton, in stilul anilor 60. Este foarte tineresc si se potriveste femeilor active, carora le place sa fie in centrul atentiei. Ca sa pastrati stilul exact, trebuie ca acest bob sa fie realizat cat mai fara efort, lasand parul in mod natural. Desigur, dupa dorinta, parul se poate si indrepta cu placa sau, daca vreti sa il aveti ceva mi rebel, impletiti codite si apoi lasati-l liber.

Pentru o alura moderna, colorati-va bobul in culori pastelate. Astfel, cel mai banal bob poate deveni special, facandu-va sa va simtiti unica. Puteti opta pentru un roz inchis, catre roscat, verde cu tenta de gri sau chiar cateva suvite rosii, cu care veti fi absolut de netrecut cu vederea.

Fiindca e vorba de toamna, si pentru ca e sezonul palariilor sau al beretelor, purtati un bob complet egal, fara breton. Este un stil care aminteste de moda franceza, atat de apreciata si de ravnita. Linia trebuie limitata la zona barbiei, suficient de lung, dar destul de scurt pentru o femeie moderna.

Romantic si plin de farmec este bobul cret. Nu ondulat, ci cret. Parul trebuie sa creeze iluzia unor bucle perfecte, care sa incadreze chipul, in mod natural. Veti avea o infatisare foarte feminina si atractiva.

Daca aveti parul foarte subtire si fragil, cea mai buna tunsoare este un bob mediu, lejer, fara prea multe interventii. Alegeti o carare intr-o parte, care sa dea iluzia unui oarecare volum, obtinut in mod real, natural, fara a trebui sa il supuneti la si mai multe chinuri. Colorati-l intr-o nuanta care sa va avantajeze si care sa poata fi mentinuta mai mult timp. Ii veti da, astfel, mai mult timp pentru refacere, iar voi veti avea o tunosoare la moda si comod de intretinut.

Moda femei: Cum se poarta vesta de blana!...

Vesta de blana este foarte moderna, fiind foarte practica...

Tunsoarea gratis...

Într-o zi, un ţăran a mers la un frizer pentru...