Cele mai practice 5 coafuri pentru parul scurt

10 august 2016 // Tunsori

Caldura verii le tenteaza si pe femeile cu parul scurt sa si-l prinda si, in acest fel, sa se mai racoreasca si sa se simta mai libere, mai aerisite. Nu este singurul motiv insa! O pot face si de dragul modei si al elegantei feminine!
Cele mai practice 5 coafuri pentru parul scurt

Fiindca multa lume este tentata sa creada ca este dificil sa prinzi parul scurt, ca nu exista modele de coafuri elegante si feminine, va prezentam 5 idei foarte interesante, pe care le puteti copia cu usurinta in aceasta vara.

publicitate

Daca aveti o tunsoare bob, cum este cea a celebrei Kristin Stewart, puteti proceda intocmai ca ea si sa prindeti cu cateva agrafe simple, obisnuite, una dintre partile bobului in mod aleator. Se va crea o aglomeratie de agrafe, fara un anume model, care va fi frumos tocmai prin originalitatea sa. Lasati cealalta parte libera, ca sa evitati evidentierea pometilor sau ca sa nu riscati sa aratati prea ,,presata’’ in partile laterale.

Uneori, parul este mult prea scurt ca sa il puteti prinde in vreun fel. Daca sunteti in aceasta situatie, prindeti-l exact ca Lupita Nyong, care a folosit nu agrafe, ci mai multe benzi pentru par, cu care l-a tras catre spate, eliberand fata. Este un stil foarte practic si veti obtine acelasi aspect ca si in cazul unui coculet clasic, cu mai mult par.

O coafura originala pentru parul scurt este cea compusa din mai multe rasuciri mici, prinse individual cu agrafe simple. Incepeti din centrul capului, spate, si apoi lucrati alternativ lateralele, pana prindeti tot parul, catre ceafa.

Kristin Ess, celebra coafeza a vedetelor, propune o coafura tare romantica, prin realizarea unor codite stilizate, subtirele, care pornesc de la o ureche, catre cealalta. Restul parului este rasucit si prins pe dedesubt, asa incat parul scurt pare mult mai lung si mai bogat. Puteti accesoriza coafura cu elemente tridimensionale, de tipul florilor mari, clame stilizate sau chiar fundite, in functie de ocazie. In cazul unei nunti cu tema rustica, de exemplu, puteti prinde in par flori de camp, si nimeni nu va sti ca aveti, in realitate, parul scurt.

Tot pentru parul scurt, Miranda Kerr vine cu o idee excelenta. Parul este pieptanat normal, cu carare pe mijloc. Incepand de la carare, se face cate o codita, in fiecare parte, care trece de linia urechii, pana cand se termina lungimea firelor de par. In final, tot parul, este prins intr-o coada, inclusiv coditele laterale.
Asadar, nu e deloc imposibil sa va prindeti parul, cu toate ca il aveti scurt sau chiar foarte scurt!

Tunsori in scari par mediu 2020...

Tunsorile pentru parul mediu sunt acele tunsori care...

Tunsori par mediu 2020...

Astazi, lungimea cea mai populara a parului este cea...

Tunsori par mediu in scari 2020...

Lungimea cea mai populara a parului este cea medie,...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018