Coafuri frumoase si rapide de toamna pentru femei insarcinate

3 septembrie 2015 // Tunsori

In timpul sarcinii, a te simti cat mai bine si mai confortabil este mai important ca oricand. De asemenea, orice femeie insarcinata nu renunta la dorinta de a arata frumoasa si eleganta in aceste luni cand se pregateste pentru noul sau statut, acela de mama.
Coafuri frumoase si rapide de toamna pentru femei insarcinate

Iar acest lucru se intampla in cazul tuturor femeilor, indiferent de profesie, stare materiala, resedinta etc. Secretul este ca trebuie sa gaseasca solutii rapide, care sa nu presupuna prea mult efort, mai ales ca noua postura nu ii mai permite la fel de mult sa se ocupe de ea insasi, la fel de mult ca inainte. Cum se apropie toamna, trebuie sa gaseasca cele mai frumoase si mai rapide coafuri destinate acestui sezon.

publicitate

Bucle lejere, ca de vara
O prima coafura pentru femeile insarcinate este aceasta, care aminteste de zilele calduroase de vara. De ce merge toamna o asemenea coafura? Pentru ca in timpul sarcinii, parul sporeste in volum, in mod natural, cu cca 10%, iar buclele lejere, ample, asa cum purtati la plaja, sunt si mai frumoase, si mai atractive. Veti realiza o astfel de coafura fara prea mult efort.

E nevoie doar de o impletitura mai groasa peste noapte, dupa ce va spalati pe cap. Dimineata veti avea bucle mari, asa cum v-ati propus. Indiferent de statura, coafura va confera un aer romatic, care va prinde bine in aceasta etapa grea. Actrita Drew Barrymore a optat pentru aceasta coafura si a aratat splendid!

Citeste si: Tunsori moderne par mediu 2015

Coculetul modern, simplu
Este o coafura moderna si usor de realizat. Nu aveti nevoie decat de un elastic si cateva agrafe si sunteti gata de plecare! Se potriveste in orice situatie, cu orice tinuta. In plus, va face sa aratati mai slaba, daca se intampla sa va umflati la chip din cauza sarcinii. Eleganta se imbina cu simplitatea si lejeritatea.
Coafuri frumoase si rapide de toamna pentru femei insarcinate

Tunsorile foarte scurte
Ca sa nu aveti prea mult de furca atunci cand trebuie sa va ocupati de podoaba capilara, va puteti tunde foarte scurt, in genul tunsorilor frantuzesti. Un breton la fel, scurt, retezat, va da un aer boem, iar voi nu veti avea probleme cand trebuie sa va pregatiti in graba pentru un control medical sau chiar pentru nastere. Daca ati fost vopsita si nu o mai faceti in aceste 9 luni, este solutia de a scapa de diferentele de culoare din parul vostru.

,,Cozile de cal’’
Daca aveti parul lung si nu va indrati sa vi-l tundeti nici chiar in aceasta perioada, il puteti purta foarte simplu, prins in coada. Veti avea fata libera, iar parul nu va va deranja in niciun fel, fiind bine prins. Pentru un aspect mai vesel, utilizati elastice de par cu flori, fluturi etc.

Citeste si: Tunsori moderne par lung 2015

Nicio coafura anume
In mod absolut surprinzator, puteti sa purtati parul in mod natural, fara absolut nicio interventie, de niciun fel, in afara spalarii obisnuite a podoabei capilare. Indiferent cum aveti parul, lung, mediu sau scurt, il puteti pastra la fel pe durata sarcinii, fara a interveni asupra lui. Va fi ca o cura pentru par, acesta refacandu-se si devenind mai puternic si mai rezistent.

Doua femei in rai...

Doua femei in rai vorbeau. Una o intreaba pe cealalta: -Fata...

Cuvinte frumoase...

O familie de tineri merge în vizită la nişte prieteni...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018