Coafuri moderne 2014: ce se poarta in primavara-vara!

Printre noile tendinte in coafuri moderne pentru sezonul de primavara-vara 2014 putem vedea impletituri, cozi de cal, bucle sau coafurile cu efect umed.

Coafuri moderne primavara-vara 2014

Impletituri
Coafurile cu impletituri sunt foarte jucause si feminine, putand fi combinate cu o multime de tinute. Putem vedea de asemenea, in colectia Calla Paris, ca stilistii au optat pentru unele impletituri coada de peste filetate cu panglici in culori neon care contureaza perfect colectia: cultura anilor ’90.

publicitate

Cozi de cal
O alta coafura trendy pentru primavara-vara 2014 este coada de cal, care a fost reinterpretata de stilisti pentru Fashion Week. Dintr-o abordare eleganta stilistul Rodney Cultler a utilizat piese groase de piele pentru a lega coada de cal.

[adsenseyu2]

Efect umed
Daca a inceput sa va fie dor de plaja, puteti obtine o astfel de atmosfera cu acest aspect minunat. Stilistul Odile Gilbert a decis sa pieptene parul din fata peste urechi, apoi l-a legat la spate si a aplicat pe partea de sus gel. De asemenea si hairstylistul Guido Palau a decis sa opteze pentru un aspect structural pentru colectia Rag & Bone. El a decis sa se intareasca partea de sus cu gel si a creat valuri moi in partea de jos.

Valuri
Anii ’90 au revenit la moda! Putem vedea acest stil in colectia Alexander Wang pentru primavara-vara 2014. Acesta a fost inspirata de acel deceniu sexy si a incercat sa copieze coafuri ale fetelor cool. Guido Palau a folosit fixativ si un ondulator, in scopul de a crea aceasta textura.

Pentru spectacolul BCBG, modelele au etalat valuri moi superbe. Cheia pentru a crea valuri moi si naturale este de a utiliza o atingere foarte usoara la manipularea unui ondulator.

Bucle de epoca
Acest aspect inspirat de anii ’20 a fost recreat de hairstylistul Peter Gray pentru spectacolul Badgley Mischka. El a adaugat textura parului si a inceput sa faca bucle de epoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.