Coafuri moderne 2023: Se poartă păr cu rădăcini închise la culoare și vârfuri blonde

22 octombrie 2022 // Tunsori

  • TENDINȚE MODERNE 2023: Se poartă culorile pământii în toamnă anului 2022-2023. Doamnele optează pentru valuri, cozi de cal sau breton.
  • Coafuri moderne 2023: Se poartă păr cu rădăcini închise la culoare și vârfuri blonde.
Coafuri moderne 2023
Coafuri moderne 2023 (foto: pixabay.com/ro)

În 2022/2023, o tendință revine în forță – nuanțele calde și pământii ale toamnei. În acest sezon, doamnele și domnișoarele vor avea ocazia de a se răsfăța cu o paletă diversificată, care le va oferi un look uimitor. De la blondele delicate la divele roșcate, acestea vor fi capabile să combine un simț al eleganței cu o dorință îndrăzneață de schimbare.

Coafuri moderne 2023 – Miere
Se pare că în următoarele luni strada și podiumul vor fi cucerite de femeile cu culori deschise în păr. „Pentru acest sezon, nuanțele blonde sunt în trend, pe scurt – blondele sunt la modă! Binecunoscutul balayage (cornrows) continuă să fie o tehnică actuală în colorarea părului și în acest an. Sunt la modă toate nuanțele pământii din gama caldă, respectiv maro, cupru, roșcat, brun-roșcat. Culorile pastelate își găsesc din ce în ce mai mult loc în părul doamnelor. Pentru părul blond, culoarea platinată rece a revenit anul acesta, la fel ca și rădăcina închisă cu lungimi blonde. Roșul este, de asemenea, în tendință pentru sezonul 2022/2023”. Desigur, chiar și în top, dacă nuanțele de blond nu se potrivesc tenului sau formei feței tale – nu te arunca în adânc. Orice schimbare este frumoasă atunci când este bine gândită. Și reprezentanții sexului frumos pot obține cu siguranță rezultate bune, combinând propriile dorințe cu sfaturi de la specialiști în domeniu.

publicitate

Coafuri moderne 2023 – Ala Brigitte Bardot
În ceea ce privește formele – fetelor, pregătiți-vă! Sezonul interesant a început. „Coafura „mullet” este destul de populară – părul puternic stratificat, tăiat scurt în jurul feței și urechilor, cu breton și lungimea părului păstrată. Și bretonul – gros, drept sau lung. Tipul Bridget Bardot se numără printre preferatele celebrităților”, adaugă coafeza uneia dintre cele mai îndrăgite vedete. Există forme care nu se demodează sau clasicul ramane mereu atât de popular. Aici se clasează fără îndoială coafura în carouri sau coafura „bob” pentru părul scurt. La fel de puternică este și lungimea tunsă drept.

Dacă ai o ocazie și nu ai ales încă forma potrivită pentru părul tău – nu e mare lucru. Spre deosebire de alți ani, anul acesta aveți de ales. „Pentru coafura din acest an, codițele sunt un hit – coadă de cal, coadă joasă, dreaptă sau tăiată – nu contează. Efectul umed rămâne, de asemenea, în centrul atenției. Coafurile cu împletituri, cocuri casual sau șuvițe înalte și neglijente, căzute în jurul feței, fac parte din tendințe”. Stiliștii găsesc atractive și valurile în păr, care se potrivesc atât cu look-ul de zi cu zi și de birou, cât și cu cel elegant.

Culoarea și formele sunt importante pentru întreținere! Nu faceți compromisuri în ceea ce privește produsele și îngrijirea părului. Fiecare efort va da roade și, detaliile nu trec niciodată neobservate.

Tunsori par ondulat 2023...

În ultimii ani, părul ondulat a devenit din ce în...

Tunsori bob lung 2023...

În ceea ce privește tendințele de coafuri pentru...

Tunsori cu breton drept 2023...

În acest an, tunsorile cu breton drept rămân o...