Cocuri la moda pentru primavara 2017: Cum se poarta?

20 februarie 2017 // Tunsori

Dintotdeauna femeile au dorit sa aiba cele mai interesante coafuri, care sa li se potriveasca in functie de forma fetei, de tinuta, varsta, dar si de anotimp. Cum se apropie sezonul de primavara, cocul este o coafura interesanta.
Secretele unui coc modern pentru PRIMAVARA 2017

Nu va ganditi ca este batranesc, expirat, dimpotriva, aranjat intr-o maniera actuala, cocul poate deveni o coafura minunata, versatila, demna de luat in seama. Chiar daca pare complicat, nu este deloc greu de realizat. In circa 5-10 minute, in functie de gradul de prezentare a detaliilor, veti putea obtine un coc cu care sa faceti senzatie.

publicitate

In cazul in care nu va doriti ceva prea complicat, va trebuie un coc simplu, situat in varful capului, cu un aspect usor neglijent, dar foarte dezinvolt. Luati parul si prindeti-l intr-o coada simpla, apoi rotiti totul in jurul elasticului de par si la final prindeti-l cu agrafe. Extrageti cateva suvite subtiri in zona frontala, care sa infrumuseteze rebel coafura.

O alta varianta este foarte asemanatoare, cu singura diferenta ca tot cocul va fi situat in partea dinspre ceafa. Rotirea parului in jurul elasticului poate fi facuta mai grosier, asa incat sa reiasa un coc mai voluminos, mai impunator, mai ales daca aveti parul mai subtire si v-ar placea sa creati impresia unei podoabe capilare mai bogate.

De ceva timp, cocurile impletite sunt in trend si continua sa ramana foarte apreciate. Le puteti obtine in moduri variate.

Astfel, puteti sa va impletiti o singura coada si sa o rotiti in jurul elasticului, intr-o forma care sa va convina. Puteti adauga agrafe simple, ascunse, pentru a atrage atentia strict asupra modelului coafurii, sua puteti sa adaugati cateva elemente distinctive, cum ar fi agrafele cu pietricele, cu strasuri, cu pene, flori stilizate etc.

Pentru complexitate, impletiti mai multe codite, pe care apoi sa le uniti intr-una singura si sa o prindeti intr-o parte a capului, intr-o modalitate liber aleasa.

Femeile cu un par bogat pot alege sa isi faca mai intai doua cozi impletite, groase, pe care sa le impleteasca ulterior intre ele, asezandu-le in lateral sau catre partea de jos a cefei, rezultand un coc cu volum, cu distinctie, foarte indicat pentru petreceri si alte ocazii festive.

Daca aveti parul mai scurt, prindeti o codita in spatele capului, cat mai jos, ca sa prindeti tot parul, indiferent cat de scurt ar fi, apoi sa creati onduleuri si bucle, pe care sa le prindeti elegant pe langa zona centrala a cozii initiale.

Secretele fiecarui semn zodiacal pe care nici macar nu le-ai banuit...

Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici,...

Rochii cu pene si dantela in colectia primavara-vara 2022...

Colectia pentru primavara 2022 a fost prezentata la...

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018