Tunsori bob carre 2020

Tunsori bob carre 2020

Bob-carre-ul este un amestec între două tunsori moderne, feminine și, în același timp, extravagante – bobul și carre-ul. Chiar dacă aceste două modele de tunsori sunt deseori confundate, ele au o caracteristică importantă distinctivă: tunsoarea carre este întotdeauna cu breton, iar la cea bob – acesta lipsește.

Avantajele principale ale bob-carre-ului sunt dictate de universalitate, lejeritate, caracterul practic, timp de aranjare scurt și fără mare efort. Având la bază doar acest model de tunsoare, puteți crea o multitudine de stiluri si chiar corecta substanțial defectele minore ale înfățișării.

publicitate

Bobul-carre poate fi executat pe diferite lungimi de păr și cu diverse combinații de breton.

Această frizură universală poate suporta o mulțime de modificări, astfel încât devine de nerecunoscut. Puteți crea o imagine unică, alegând modelul care vi se potrivește, fie că e vorba de tunsoarea bob pe păr scurt sau pe păr mediu.

Este cea mai populară tunsoare bob-carre pe păr scurt. Firele din față sunt alungite, iar zona cefei este tunsă scurt. Arată armonios atât pe un păr drept, cât și cu bucle obraznice. Accentul principal este contrastul dintre bucle, din acest motiv meșterii adesea fac tunsori bob scurt în scări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.