Tunsori bob cu breton 2020

tunsoare bob este alegerea ideala pentru orice femeie care vrea sa aiba un look rafinat, dar care nu vrea sa renunte nici la posibilitatea de a avea un hairstyle messy si rebel.

Tunsoarea bob este alegerea ideala pentru orice femeie care vrea sa aiba un look rafinat, dar care nu vrea sa renunte nici la posibilitatea de a avea un hairstyle messy si rebel.

Femeile cu fata ovala sunt cele mai norocoase, pentru ca nu exista coafura sau tip de breton care sa nu li se potriveasca. Te poti juca linistita cu diverse stiluri de bob, de la cel scurt pana la cel lung, pana la umeri. Cat despre breton, acesta poate sa fie scurt sau lung, drept sau asimetric, filat si rotunjit, dat intr-o parte – variantele sunt nenumarate.

publicitate

Atunci cand ai fata rotunda, principalul tau scop este sa alegi o coafura care sa o alungeasca. In acest sens, cand vine vorba de bob, este exclus sa alegi un bob scurt, care sa atraga atentia exact asupra rotunjimii chipului tau. 

In cazul fetelor patrate, scopul bretonului este de a mai elimina din asprimea trasaturilor si a le da o nota de feminitate. Muza ta in ceea ce priveste coafurile bob pentru chipul patrat este Keira Knightley, care reuseste de fiecare data sa aleaga stilul perfect pentru trasaturile ei.

Daca natura te-a inzestrat cu un chip in forma de diamant, va trebui sa iti armonizezi trasaturile cu ajutorul parului. Bobul cel mai potrivit pentru tine este cel mediu, dar nu spune “nu” nici unui bob lung. Bretonul trebuie sa fie unul lung si dat intr-o parte, pentru a acoperi o parte din fruntea lata.

Indiferent de tunsoare, fata alungita cere breton drept, lung sau pana la nivelul sprancenelor, care mai scurteaza chipul. Poti sa optezi la fel de bine si pentru un breton lung, intr-o parte, care sa acopere o mare parte din frunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.