Tunsori bob lung drept 2020

30 mai 2020 // Tunsori

Astăzi, bobul vine în toate formele și dimensiunile, de la bob inversat la bob filat și până la bob neglijent sau în straturi. Aspectul comun al acestor tunsori este look-ul chic și feminin pe care îl oferă, precum și îngrijirea rapidă.

Bobul lung este o reinterpretare a bobului clasic. Este de obicei până la umeri, ceea ce îți permite să îți strângi părul într-o coadă, dar și suficient de scurt pentru a arăta sofisticat. Spre deosebire de cel clasic, poate avea straturi și este mult mai versatil: poate avea o lungime scurtă, medie, breton sau nu, poate fi drept, ondulat sau chiar creț.

publicitate

Însă ce au toate tunsorile bob în comun este întreținerea ușoară de zi cu zi și aerul sofisticat și feminin pe care îl emană.

Totul depinde de experimentele extravagante si extraordinare pentru care sunteti pregatit, deoarece tunsoarea bob ar trebui sa le placa nu numai celor din jur, dar sa coincide si cu stilul dvs.

Bobul lung drept este decizia ideala pentru domnisoarele care vor sa isi modifice putin conturul fetei, modeland un chip frumos si proportional.

Tunsori par ondulat 2023...

În ultimii ani, părul ondulat a devenit din ce în...

Tunsori bob lung 2023...

În ceea ce privește tendințele de coafuri pentru...

Tunsori cu breton drept 2023...

În acest an, tunsorile cu breton drept rămân o...