Tunsori bob par ondulat 2020

8 aprilie 2020 // Tunsori

Multor domnisoare cu onduleuri de la natura, le este frica sa isi faca o tunsoare scurta deoarece cred ca buclele neascultatoare vor atarna in toate directiile. 

Unele tunsori in cascada si tunsoarea precum este bobul, sunt extrem de populare anume pe parul cret. Bobul este cea mai potrivita optiune pentru fiintele delicate, feminine si romantice. Domnisoarele cu forma ovala a fetei pot opta pentru optiunile clasice ale aceste tunsori, pe cand cele cu forma triunghiulara a fetei, trebuie sa aleaga modelele asimetrice ale acestei tunsori. 

publicitate

Tunsorile precum bob si carre sunt absolut ideale pentru parul cu lungime medie. De exemplu, bobul atat in varianta alungita, cat si cea scurta, poate fi o adevarata bijuterie pentru doamnele cu forma triunghiulara si ovala a fetei. 

Pe langa tipurile clasice, in unele cazuri pot fi executat si bobul asimetric, care este o optiune neobisnuita pentru parul cret, insa una destul de impresionanta. Totusi, asemenea tunsoare se va privi armonios doar pe bucle ascultatoare.

Modelele asimetrice pot reprezenta decizia ideala pentru femeile, care se caracterizeaza prin trasaturi faciale foarte expresive si voluminoase.

Tunsori par ondulat 2023...

În ultimii ani, părul ondulat a devenit din ce în...

Tunsori bob lung 2023...

În ceea ce privește tendințele de coafuri pentru...

Tunsori cu breton drept 2023...

În acest an, tunsorile cu breton drept rămân o...