Tunsori cu breton drept 2023

1 mai 2023 // Tunsori

În acest an, tunsorile cu breton drept rămân o alegere populară pentru femeile care doresc să-și schimbe look-ul și să își exprime stilul personal. Bretonul drept poate fi purtat în diferite moduri și este potrivit pentru diverse forme de față și texturi de păr.

Unul dintre cele mai populare stiluri de tunsori cu breton drept este reprezentat de bretonul franjurat. Acesta este tuns drept și se termină la nivelul sprâncenelor. Poate fi purtat cu părul lung sau scurt și se potrivește atât pentru părul creț, cât și pentru cel drept. Bretonul franjurat este o alegere ideală pentru persoanele care au fruntea mai lată, deoarece ajută la crearea unei iluzii optice de simetrie.

publicitate

O altă tendință în materie de tunsori cu breton drept este reprezentată de bretonul asimetric. Acesta este mai lung pe o parte și mai scurt pe cealaltă, creând un efect de diagonală pe față. Bretonul asimetric este ideal pentru persoanele care doresc să adauge un pic de strălucire look-ului și să pună în valoare linia pomeților.

Pentru cele care vor să își asume o abordare mai îndrăzneață în materie de tunsori, există varianta bretonului tăiat în zigzag. Acesta este tuns într-un model neregulat, care creează o iluzie optică de mișcare. Bretonul tăiat în zigzag poate fi purtat cu părul lung sau scurt și se potrivește în special pentru persoanele cu fața rotundă sau pătrată, deoarece ajută la alungirea feței.

Pentru a adăuga mai multă textură părului, se poate opta pentru bretonul creț. Acesta este tuns astfel încât să fie ușor ondulat, creând un efect de volum și de mișcare. Bretonul creț se potrivește în special pentru persoanele care au părul creț sau ondulat, dar poate fi creat și pe părul drept, folosind produse de styling adecvate.

Indiferent de tipul de breton ales, este important să țineți cont de forma feței atunci când alegeți tunsorile. De exemplu, persoanele cu fața rotundă ar trebui să evite bretonul tuns drept și foarte scurt, deoarece acesta poate accentua lățimea feței. În schimb, persoanele cu fața ovală sau pătrată pot alege aproape orice tip de breton.

În ceea ce privește culorile, în acest an se poartă tonurile naturale și nuantele pastelate. Blondul caramel, maro-ciocolatiu și ciocolatiul cu tonuri de roșcat sunt foarte populare.

Tunsori par ondulat 2023...

În ultimii ani, părul ondulat a devenit din ce în...

Tunsori bob lung 2023...

În ceea ce privește tendințele de coafuri pentru...

Tunsori drepte 2023...

În anul 2023, tunsorile drepte sunt în continuare...