Tunsori drepte femei 2020

31 martie 2020 // Tunsori

Parul perfect intins si tuns in linie dreapta, asadar nu in scari sau in V, este considerat deopotriva sofisticat ca bobul, care insa ramane actual mereu.

Daca iti place parul lung dar vrei putin volum, intreaba-ti stilistul daca poate sa-i dea o forma texturata, mai ales in fata, pe conturul chipului. Usuca parul lung folosind un foehn si tinand capul in jos, pentru un plus de volum. Mizeaza pe cararea intr-o parte, acest truc optic adauga volum parului. Daca ai forma fetei prea alungita sau o frunte prea lata, poti sa optezi si pentru breton.

publicitate

Parul drept, neted, fara volum poate fi aranjat usor, daca alegi coafura si tunsoarea potrivite. Un par drept este mult mai usor de stapanit decat cel cret.

De asemenea, il poti aranja in functie de dispozitia ta. Fie il poti lasa drept, fie il poti face cret. Singurul lucru de care trebuie sa tii cont este sa stii cum sa il piepteni, sa il tunzi si sa il ingrijesti, daca vrei sa arate frumos, sanatos si spectaculos.

Bobul pana la umeri este o tunsoare este ideala pentru parul drept, lipsit de volum. Incadreaza fata perfect si nici nu are nevoie de o atentie speciala la aranjare. Bobul drept geometric este ideal pentru o alura urbana si chic. Ofera eleganta si este aer irezistibil.

Îmi pot purta părul foarte scurt dacă am părul drept? Da, desigur. Parul scurt avantajeaza femeile care o fata patrata sau alungita.
Cea mai indicata lungime in aceste cazuri este cea pana la inaltimea barbiei.

Doua femei in rai...

Doua femei in rai vorbeau. Una o intreaba pe cealalta: -Fata...

Doua femei asteapta la usa paradisului...

Doua femei asteapta la usa paradisului dupa moartea...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018