Tunsori par ondulat 2020

Tunsori par ondulat 2020

Tunsoarea în V este cea mai potrivită pentru părul lung ondulat. Dacă ai părul des, o astfel de tunsoare va face părul să nu mai fie greu. Dacă ai părul ondulat, tunde-l în trepte. Suvițele având dimensiuni diferite, vor ajuta părul să se așeze mai bine.

Părul ondulat e și mai bine scos în evidență prin tunsori asimetrice. În prezent sunt în trend coafurile și tunsorile cu un aspect rebel, natural și relaxat. Cu cât mai voluminos, mai răvășit și mai natural este părul tău, cu atât mai bine!

publicitate

Tunsorile pentru părul creț pun acum în valoare buclele strânse sau onduleurile ceva mai largi și aduc în prim-plan volumul natural al acestui tip de păr. Cărările pe o parte, părul dat pe spate și bretonul sunt câteva dintre tendințele acestui an în materie de tunsori și coafuri pentru părul creț sau ondulat.

Tunsorile foarte scurte sunt ideale pentru părul creț. Sunt foarte ușor de întreținut, iar volumul natural al părului cu bucle și onduleuri masive pune excelent în valoare o tunsoare scurtă.

Este esențial să găsești un hairstilist foarte bun, care va alege stiluri de tundere ce se potrivesc cel mai bine părului creț. Scopul este să evidențiezi și mai mult textura părului tău, nu să o ascunzi.

One Reply to “Tunsori par ondulat 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.