Tunsori par scurt 2020

21 martie 2020 // Tunsori

 Tunsorile scurte transforma aspectul de femei atât de mult încât forțat să schimbe nu numai în sine, stil de păr, dar aspectul, comportamentul și chiar și atitudinea față de tine și pentru alții.

Atât de multe beneficii de tunsori pentru parul scurt 2020-2021 an determină popularitatea și oportunitatea de coafuri scurte pentru femei în vârstă diferite, indiferent de ocupație și profesie.

publicitate

Tunsorile ce includ bretonul nu au dispărut, dimpotrivă își fac apariția și anul acesta sub o nouă formulă: bretonul așa numit bont. Acest tip de breton nu este nici scurt, nici lung, lungimea lui ajungând undeva chiar deasupra sprâncenelor i acoperind doar o mică porțiune a lor.

Bobul drept este una dintre variantele la modă în 2020. Vârfurile sunt tăiate complet drept, pentru a crea o linie a părului absolut dreaptă din față în spate. Lungimea sa se situează spre tendința de păr scurt, fiind undeva între lobul urechii și bărbie.

Si tunsoarea pixie ne va urmări mulți ani, pentru ca, da, ați ghicit este iar în tendințe. Doar că anul acesta are o anumită particularitate: este fie foarte scurtă, fie mai lungă decât normal.

Tunsoarea shag este un stil ce se potrivește mai ales celor ce au firele de păr subțiri pentru că dezordinea generala a sa creează iluzia unui mar mai bogat. 

Tunsori in scari par mediu 2020...

Tunsorile pentru parul mediu sunt acele tunsori care...

Tunsori pixie lung 2020...

O tunsoare poate fi minunata oricare ar fi lungimea...

Tunsori bob par cret 2020...

Părul creţ şi tunsorile bob sunt în tendinţe...

You may also like

news NEWS

A hot springs where clothing is optional after dark

Oka Tomoaki | 23 February, 2018