Tunsori pixie lung 2020

15 iunie 2020 // Tunsori

O tunsoare poate fi minunata oricare ar fi lungimea parului daca acesta este ingrijit, curat si aranjat. Chiar si o coafura simpla poate avea efectul ‘wow’ daca o alegi pe cea potrivita.

Parul scurt este fara indoiala chic, si in plus intinereste extrem de multorice femeie. De aceea, din ce in ce mai multe doamne adopta aceasta tunsoare. Daca si tu esti tentata de parul scurt si vrei sa faci o schimbare in sezonul urmator, atunci trebuie sa fii la curent cu ultimele tendinte.

publicitate

Atunci cand vine vorba de podoaba capilara, fiecare femeie in parte isi doreste sa aiba un par cat mai frumos si sanatos, si implicit o tunsoare la moda care sa o avantajeze si care sa ii scoata in evidenta trasaturile frumoase ale fetei.

Ei bine, pentru a arata excelent, este esential sa tii cont de sfaturile specialistilor. Prin urmare, hai sa vedem ce le recomanda acestia doamnelor pentru noul sezon, si care sunt detaliile de care trebuie sa tina cont doamnele atunci cand aleg o tunsoare.

Stilistii recomanda tunsoarea pixie, tunsoare care semnifica atat feminitate si cochetarie cat si jovialitate. Indiferent de varsta pe care o ai, tunsoarea pixie te va face sa te simti mai tanara, mai plina de viata, si cu un aer copilaresc si jucaus. In plus, iti va fi foarte simplu sa iti aranjezi parul de fiecare data cand iesi in oras.

Tunsori par ondulat 2023...

În ultimii ani, părul ondulat a devenit din ce în...

Tunsori bob lung 2023...

În ceea ce privește tendințele de coafuri pentru...

Tunsori cu breton drept 2023...

În acest an, tunsorile cu breton drept rămân o...