Tunsoarea gratis

29 septembrie 2020 // Uncategorized

Într-o zi, un ţăran a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat câţi bani trebuie să plătească, iar frizerul a răspuns: “Eu nu pot accepta bani de la tine, în această săptămână eu fac asta în folosul comunităţii!”.

Ţăranul a fost mulţumit şi a plecat.A doua zi, când frizerul a mers să deschidă frizeria, a găsit la uşă un bilet pe care scria “Mulţumesc!” şi un coş mare cu legume proaspete.

publicitate

Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi atunci când el încearcă să plătească, frizerul a răspuns din nou: “Eu nu pot accepta bani de la tine, în această săptămână eu lucrez în folosul comunităţii!”. Poliţistul a fost fericit şi a plecat.A doua zi, când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit la uşa acestuia un “Mulţumesc!” şi o duzină de gogoşi, pentru el.

Apoi, un deputat a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească, frizerul a răspuns din nou: “Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunităţii în această săptămână!”.

Deputatul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.În dimineaţa următoare, când frizerul a mers să deschidă atelierul său, a găsit o duzină de senatori şi deputaţi aliniaţi, în aşteptare pentru o tunsoare gratis…

Horoscop online: Cei mai subestimati barbati din zodiac...

Astrologii fac tot felul de diagrame csnd vine vorba...

Ce tip de tunsoare bob se poarta in aceasta toamna...

Dupa o vara fierbinte, cu multa apa, soare si clor...

Tunsori toamna-iarna 2016-2017: se poarta tunsoarea bob foarte scurta...

Tunsoarea este foarte importanta pentru ca orice femeie...