5 modele de unghii inspirate de inceperea scolii

11 august 2015 // Unghii

Sfarsitul verii inseamna noi inceputuri: mergem iarasi la serviciu, la scoala, la facultate etc. Veselia si relaxarea verii trebuie lasata in urma, dar aceasta nu inseamna ca trebuie sa primim noul anotimp cu tristete.
5 modele de unghii inspirate de inceperea scolii

In fiecare moment trebuie sa gasim motive de a ne aranja mai mult, de a fi la moda si de a ne pune in evidenta trasaturile.
Daca mergeti iarasi la scoala, ca eleve sau ca studente, dar chiar si ca profesoare, aranjarea unghiilor va intra cu siguranta pe lista voastra. Este o ocazie minunata de a jongla cu cele mai noi si mai interesante modele de unghii.

publicitate

Chiar daca nu va pricepeti la pictura foarte bine, nu uitati ca va puteti aplica tot felul de abtibilduri pe aceasta tema, care sa va salveze. Oricum, veti atrage atentia tuturor daca va realizati manichiura in ton cu acest eveniment.

Care ar fi modelele cele mai interesante? Iata cateva dintre ele!

Orarul
E adevarat ca inca nu cunoasteti orarul inainte de inceperea scolii, dar va puteti picta pe unghii elemente care sa va aminteasca de disciplinele voastre preferate. Pentru geografie, puteti sa va pictati un glob pamantesc, pentru matematica, o tablita cu adunari si scaderi, pentru literatura o carte deschisa, cu cateva randuri, cateva note muzicale pentru orele de muzica etc.

Citeste si: Tendinte manichiura toamna 2015

Boboaca
Daca va aflati in primul an de liceu sau de facultate, pictati-va pe unghiile degetelor inelare cate un boboc de rata, cu toca si o pana de scris, iar pe celelalte cte un simbol al scolii: carte, tabla, stilou etc. noii colegi va vor retine imediat cu asa manichiura!

Manichiura – specialitate
O alta manichiura interesanta este cea realizata in functie de profilul liceului sau al facultatii voastre. Astfel, studentele la Drept isi pot picta balante si o Zeita Dreptatii pe una dintre unghii, cele de la litere – chipul scriitorului preferat sau carti deschise, cu litere mari aplicate pe file; studentele de la matematica au la indemana modele variate, pornind de la clasicul caiet cu patratele.

Ele isi pot desena pe unghii patrate, in care sa insereze calcule simple, de genul „1+1” sau „2-1”. Daca studiati la Conservator, un instrument muzical sau cateva masuri muzicale sunt minunate!

Citeste si: Se poarta manichiura in carouri – care sunt cele mai moderne modele

Manichiura cu creioane
Pictati-va sau aplicati-va pe unghii creioane de diferite lungimi, grosimi si culori. Va fi un model jucaus, vesel, care nu va ramane neobservat. In functie de culorile alese, aplicati un fond contrastant, care sa evidentieze elementele pictate.

Manichiura cu omuleti
Fie ca sunteti eleva, studenta sau profesoara, va puteti crea o manichiura simpla, dar de efect, cu ajutorul unor desene – caricaturi simpliste, adica niste omuleti, realizati din linii si puncte. Pictati fiecare unghie diferit si adaugati, dupa uscarea acestuia, cativa omuleti, in culori complementare: rosu cu verde, albastru cu portocaliu, galben cu mov. Fiti jucause si inventive si faceti din acest moment un act de creatie!

Trei baieti in curtea scolii...

Trei baieti in curtea scolii se laudau cat de rapizi...

Top 5 modele de veste din blana pentru femei stilate si elegante...

Cate dintre noi nu ne intrebam care sunt ultimele tendinte...

Cele mai noi modele de unghii pentru inceputul iernii...

Cele mai multe dintre noi cautam sfaturi si idei legate...