5 modele de unghii pentru nuntile de primavara 2016

8 mai 2016 // Unghii

Odata cu sosirea primaverii, incepe sezonul petrecerilor de nunta, cununie civila, logodne si altele de acelasi fel. Toate femeile care participa la aceste evenimente speciale, indiferent daca sunt ele cele aflate in centru, daca sunt rude ale mirilor sau daca sunt simple invitate, doresc sa arate cat mai bine, sa fie cat mai elegante.
5 modele de unghii pentru nuntile de primavara 2016

Se spune ca mana este cartea de vizita a unei femei. Aceasta trebuie sa fie bine ingrijita, sa afiseze o manichiura fara cusur, semn nu numai de eleganta, dar si de stil personal si igiena.

publicitate

La marile prezentari de moda din centrele culturale ale lumii au fost prezentate modele foarte frumoase, foarte interesante, care merita sa fie purtate la asemenea evenimente din viata noastra. Exista modele mai simple sau mai complexe, dar toate usor de reprodus de catre orice persoana obisnuita, fara pretentii de specialist.

Rodarte propune un model de manichiura frantuzeasca, stilizata cu cate o semiluna aurie la baza fiecarei unghii. Pe unghia data cu lac transparent, stralucitor, se aplica in partea dinspre varf un lac argintiu, in stilul manichiurii frantuzesti. La baza unghiei se aplica apoi cate o semiluna aurie, de mare efect.

Acest gen de manichiura se potriveste atat mireselor, cat si celorlalte paraticipante, pentru ca este foarte elegant si stilat. Se distinge prin finete si rafinament.

Jonathan Simkhai lanseaza un model asemanator. Unghiile au, insa, un fond gri deschis, pe care sunt aplicate linii circulare argintii catre varf si albe, mate, la baza unghiei. Cele doua feluri de linii trebuie sa fie de o grosime medie, pentru a iesi in evidenta suficient, dar nu exegerat.

Este un model superb, care face ca orice mana sa apara mai ingrijita, mai stilata. Se potriveste oricarei femei, indiferent de varsta. Miresele o pot purta, fiind in ton cu tnuta clasica a mireselor, cu rochiile lor albe si voalurile vaporoase.

Un roz eclectic, catre piersiciu, este propus de Jeremy Scott. Este aplicat pe intreaga unghie, uniform, fara nicio alta adaugire, ceea ce face sa fie un model stilat, simplu si de mare efect. Este genul de manichiura care poate fi purtat de mirese la cununia civila, de nase, de mamele mirilor sau de catre domnisoarele de onoare. Culoarea vie invioreaza intreaga tinua.

Specialistii de la Casa Monique Lhuillier se joaca si ei cu manichiura frantuzeasca si propun un model imbunatatit, cu cate o semiluna verde in loc de albul clasic. Alegeti un verde crud, care sa contrasteze cu simplitatea rozului deschis, natural, al unghiilor.

Nu trebuie sa uitati nici de modelul stralucitor, ,,Mingea Disco Stralucitoare’’ de la Marc Jacobs. Asa cum deducem din denumire, unghiile sunt pictate cu oja stralucitoare, alba, ca o pulbere de diamante. Stralucirea este cea care le face festive si elegante, fiind adecvate unei petreceri speciale. Acest tip de manichiura este simpla, usor de realizat si de reparat, in cazul in care aveti vreun accident. Uneori, la asemenea petreceri, este mai bine sa purtati lucruri in care sa va simtiti bine, sa nu stati cu grija lor.

Rochii cu pene si dantela in colectia primavara-vara 2022...

Colectia pentru primavara 2022 a fost prezentata la...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

Rochii primavara 2017: se poarta modelele in nuante puternice...

Rochia este acel element vestimentar care transforma...