5 modele de unghii pentru primavara-vara 2016

4 mai 2016 // Unghii

Prezentarile de moda de la New York, dedicate primaverii si verii, au adus in atentia iubitoarelor de nou si frumos modele interesante de unghii, cele mai moderne, cu care nu veti da gres, daca alegeti sa le purtati. Veti gasi modele variate, potrivite tuturor gusturilor, varstelor, profesiilor si contextelor.
5 modele de unghii pentru primavara-vara 2016

Un prim model prezentat la aceste show-uri de moda este cel din cadrul colectiei 3.1 Phillip Lim. Modelul implica un fundal maroniu profund, dar cald, placut, departe de acea nuanta rece la care poate v-ati gandi. Este o nuanta care aminteste de cafeaua cu lapte. Peste acest fundal, specialistii au asezat linii argintii, orizontale, in numar diferit pe fiecare unghie, rezultand un model unic, special, extrem de interesant.

publicitate

Un alt model este cel numit ,,Linii multicolore’’ de la Tanya Taylor. Designul este usor de reprodus, pentru ca pe unghiile date simplu cu lac transparent sunt aplicate linii orizontale, de diferite grosimi, de culoare neagra sau diferite nuante de rosu. Pe aceeasi unghie se aplica un numar de doua linii, una mai groasa, alta mai subtire, in nuante diferite, pentru un efect minunat.

Daca vreti sa fiti originala, colorati unghiile de la mana stanga cu negru, iar la mana dreapta cu rosu.
,,Razele de luna’’ de la Noor sunt extrem de sofisticate. Pe unghiile pe care s-a aplicat lac transparent se traseaza cate o linie argintie, moderat de groasa, verticala, catre partea stanga.

Este un model simplu, dar de efect, nefiind nici prea incarcat, in mod inutil. Simplitatea este mai apreciata in aceasta primavara. Acest model se preteaza oricarei conjuncturi, de la serviciu pana la petreceri, pentru ca implica argintiul elegant, dispus intr-o modalitate stilata.

Marissa Webb propune pentru aceasta primavara un model sofisticat, elegant, ,,Linii negre pe fond alb’’. Suna comun, dar rezultatul va fi surprinzator. Ca sa realizati acest model, trebuie sa colorati toate unghiile cu oja alba, mata, pe care sa aplicati ulterior linii subtirele, verticale, de culoare neagra, pozitionate central.

Pentru aceste dungi folositi tot oja, nu benzi, pentru a pastra aceeasi textura. Chiar daca nu stapaniti bine tehnica, nu va faceti griji. Liniile putin tremurate vor da o nota originala, senzuala.

,,Perle si petale’’ , un model creat de Erin Fetherston atrage atentia prin feminitate si eleganta. Pe unghiile cu fond roz, transparent, sunt desenate flori albe, mate, care au in centru cate o perluta fina, stralucitoare. Manichiura se preteaza inclusiv pentru mirese, dar si in zilele obisnuite, pentru ca femeile merita sa fie frumoase si elegante in fiecare zi.

Tunsorile baietesti un must-have in PRIMAVARA-VARA 2017...

Cand nu stiti cum sa va coafati, cum sa va mai aranjati...

Top 5 modele de veste din blana pentru femei stilate si elegante...

Cate dintre noi nu ne intrebam care sunt ultimele tendinte...

Cele mai noi modele de unghii pentru inceputul iernii...

Cele mai multe dintre noi cautam sfaturi si idei legate...