7 modele de manichiura in tendinte in aceasta toamna-iarna

2 decembrie 2015 // Unghii

Indiferent ca e toamna sau alt anotimp, manichiura trebuie sa ocupe un loc important in tinuta unei femei. Trebuie ca fiecare sa acorde atentie sporita unghiilor, abordand modele interesante, care sa inveseleasca orice tinuta si sa dea valoare acesteia.
7 modele de manichiura in tendinte in aceasta toamna-iarna

Iata 7 manichiuri pentru aceasta toamna foarte apreciate de multe dintre iubitoarele modei:

publicitate

Primul model presupune asezarea unui strat de lac transparent pe toate unghiile, apoi pictarea unghiilor cu straturi inegale de oja neagra. Ideea este ca aplicarea petei de culoare sa fie nonconformista, jumatati, sferturi, linii etc. Contrastul dintre culoarea naturala a unghiei si negru creeaza un efect fantastic.

Incercati pentru aceasta toamna un portocaliu aprins, extrem de vioi, care atrage toate privirile, mai ales intre atatea nuante fade ce acopera intreaga tinuta tomnatica. Este o nuanta feminina, plina de lumina si culoare, o idee minunta pentru o zi ploioasa si rece de toamna.

O manichiura extrem de eleganta si de sofisticata este realizata prin aplicarea unui strat de un rosu inchis, peste care se aplica, in mijlocul unghiilor, un strat dreptunghiular de oja roz inchis, pe care se poate trasa cate o linie albastra, pozitionata central.

O manichiura in V este cunoscuta drept clasica. Aveti nevoie de doua nuante de oja contrastante, pe care sa le aplicati succesiv pe unghii, incepand cu cea mai deschisa culoare, apoi pe cea inchisa, lasand un triunghi, pentru a se vedea prima dintre ele. Interesant este ca aceasta manichiura se poate aplica atat unghiilor scurte, cat si celor mai lungi.

Citeste si: Manichiura toamna 2015: se poarta unghiile rotunjite

Simplu, fin, sofisticat. Par termeni opusi, dar toti caracterizeaza umatoarea manichiura, pentru care aveti nevoie de o oja neagra, cu sclipici. Aplicarea se realizeaza simplu, fara niciun fel de interventie. Daca va grabiti si aveti nevoie de un model rapid, acesta este cel mai potrivit!

Stilul minimalist pare sa domine aceasta toamna. Manichiura stilata este si simpla. O oja de un rosu inchis, spre grena, este o alegere inspirata. Daca vreti sa diversificati, folositi doua nuante apropiate si realizati cu ajutorul lor manichiura gen frantuzeasca. Arata minunat pe unghiile scurte sau lungi, conferind stil si eleganta.

Un al model de efect este cel realizat cu ajutorul catorva pete de culoare, in orice nuanta dorita, peste care sa aplicati un strat fin de lac transparent. Puteti asorta petele cu tinuta sau, dimpotriva, sa meregti pe contrast.

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

Cele mai noi modele de unghii pentru inceputul iernii...

Cele mai multe dintre noi cautam sfaturi si idei legate...

Fuste la moda in toamna-iarna 2016-2017: se poarta modelele din lana si piele...

Fusta este un accesoriu feminin, care nu poate lipsi...