Cele mai noi modele de unghii pentru inceputul iernii

28 noiembrie 2016 // Unghii

Cele mai multe dintre noi cautam sfaturi si idei legate de moda si frumusete, pentru starea noastra de bine, pentru ca –se stie-indiferent de anotimp, femeile doresc sa fie cat mai atragatoare.
Cele mai noi modele de unghii pentru inceputul iernii

Daca ne referim strict la unghii, unele dintre cele mai importante pentru oricare reprezentanta ale sexului frumos, trebuie sa aflati ca la acest inceput de iarna se tinde catre conturarea unghiilor.

publicitate

Iata cateva idei interesante, preluate de la specialistii internationali in domeniu:

Un prim model este cel numit ,,Negru pe mijloc’’. Implica aplicarea unei benzi de negru pe centrul unghiilor, lasandu-se restul necolorat si protejat cu lac transparent, pentru un efect sporit. Modelul te poate scoate din anonimat. Pe cat de simplu pare, este foarte atragator. Modelul poate fi asociat ata cu haine mai inchise la culoare, cat si cu cele mai deschise, pentru a le scoate si mia bine in evidenta.

Daca va plac nuantele metalice, urmatorul model va va incanta. Se numeste, simplu, ,,Metalic’’. Este la indemana oricui. Se pot aplica linii drepte sau oblice, fiind foarte placut vederii. Indiferent de momentul zilei, va transforma intreaga tinuta intr-una mai sclipitoare, mai speciala.

Indragiti manichiura colorata? Va propunem modelul ,,Roz , albastru și roșu’’ . Se poate folosi de trusa cu pensule ce au diferite dimensiuni. Astfel, puteti folosi pensula groasa pentru baza roz, o alta mai subtire pentru banda albastra, iar ultima, cea mai subtire, pentru banda rosie. Veti obtine astfel un efect 3D, foarte interesant. Trebuie să aveti foarte mare grija la aplicarea straturilor de oja, pentru a obtine o manichiura fara cusur.

,,Nostalgia verii’’ este un alt model placut. Cele care tanjiti dupa vara calduroasa va puteti mangaia dorul cu acest model incantator. Se poate realiza cu o nuanta deschisa, ca fond, aplicand culori varatice pe centru: un albastru al marii, un bej nisipiu al plajei infierbantate sau galbenul soarelui.

Pentru tinute festive va recomandam modelul ,,Nopti misterioase’’, obtinut din combinarea inspirata a negrului cu movul atat de diafan. Este o combinatie ingenioasa, ce denota firea misterioasa si alura eleganta a purtatoarei acestui model. Evidentiaza, deopotriva, eleganta si rafinamentul.

Pentru femeile cu unghiile ascutite, gen stiletto, exista un model potrivit inceputului de iarna, numit simplu, ,,Iarna’’. Varful unghiilor trebuie colorat cu alb mat, iar partea dinspre baza cu o nuanta sclipitoare de rosu, verde sau oricare alta va este pe plac. Aceste efecte sclipitoare sunt elementele preferate ale iubitoarelor de modern si frumos. Se obtine, de asemenea, un aspect elegant, ce impresioneaza intreaga zi. Modelul se numara printre cele preferate de stilistii asiatici.