Top 5 modele de manichiura pentru unghii scurte

14 august 2016 // Unghii

Chiar daca aveti unghiile scurte, aceasta nu inseamna ca nu puteti avea o manichiura frumoasa, eleganta si stilata. Exista o multitudine de modele, care va pot face sa aratati minunat, indiferent de lungimea unghiilor.
Top 5 modele de manichiura pentru unghii scurte

De exemplu, puteti sa va creati un model vesel, numai bun pentru vara si concediu. Nu aveti nevoie decat de oja rosie, alba mata, alba cu sclipici si albastra. Colorati inelarul cu dungi albe si albastre, aplicand, la alegere, o inimioara sau un alt simbol, pe unghia degetului mijlociu aplicati un strat simplu de argintiu, iar pe celelalte unghii aplicati rosul. Este placut si atragator. Merge si la serviciu, daca nu aveti un anume cod care sa va interzica asemenea manichiuri creative.

publicitate

Puteti alege si combinatii neasteptate, de genul culorilor complementare: rosu- verde, albastru -galben, portocaliu-mov. Cu ajutorul unor benzi, separati spatiile si colorati-le diferit. Inserati si cateva dungute sau elemente decorative aurii, pentru a pune si mai bine in evidenta contrastul creat.

Daca vreti ca unghiile voastre sa para mai lungi, colorati-le in culori mate, inchise, de genul: albastru,verde, mov sau grena, apoi aplicati detalii simple, albe, mate. Unghiile vor fi interesante si vor parea alungite. Detaliile albe trebuie mentinute cat mai simple si mai putin sofisticate, asa incat sa nu incarce inutil si sa distraga atentia de la esential.

Cu ajutorul ojei negre, mate, si a aplicatiilor cu modele albe, va puteti crea o manichiura eleganta si surprinzatoare. Se potriveste in multiple ocazii, de la cele de vacanta, pana la cele mai elegante si pretentioase. Contrastul clasic este responsabil de acest aspect elevat, iar aplicatiile pot face ceea ce poate nu reusiti cu mana libera, iar putin ajutor nu struca niciodata.

Daca vrei sa impresionezi cu adevarat printr-o manichiura unica, sofisticata, si, mai ales, daca ai si mai mult timp liber, pentru a te dedica unui model superb, atunci creeaza modele diferite pe fiecare unghie in parte, pastrand insa paleta coloristica. Este foarte important acest aspect, pentru ca, daca nu tii seama de acest aspect, obtii exact efectul invers. Picteaza linii, forme micute, degradeuri, toate cu aceleasi culori. Proportiile pot varia, insa, fara niciun fel de problema.

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

Rochii primavara 2017: se poarta modelele in nuante puternice...

Rochia este acel element vestimentar care transforma...

Cele mai noi modele de unghii pentru inceputul iernii...

Cele mai multe dintre noi cautam sfaturi si idei legate...