Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017

22 februarie 2017 // Unghii

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent de sezon. La inceput de 2017, se remarca 5 nuante foarte apreciate, care fac regula la inceput de an. Cele ce se respecta si doresc sa fie la moda se vor orienta, cu siguranta, catre aceste nuante exceptionale, foarte frumoase si moderne.
Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017

O prima nuanta este rozul somon. Foarte sic, discret, se preteaza tinutelor de la serviciu, mai ales ca nu este o nuanta extravaganta, care sa fie ,,tipatoare’’ si sa distraga atentia tuturor de la profesionalismul vostru. De asemenea, este deschisa si va mai invioreaza tinuta.

publicitate

Albastrul foarte deschis este apreciat in acest sezon, amintindu-ne de farmecul Sarbatorilor de Iarna. Este suficient de deschis, asa incat sa va lase libertatea alegerii unui ruj discret, pentru zi, sau a unuia cu sclipici, pentru evenimentele de seara. Nu conteaza lungimea unghiilor, insa le pune in evidenta in mod elegant pe cele mai scurte, care, de regula, va provoaca mai mult.

Un mov pal, retras, este o alta optiune pentru un inceput de an. Nuanta placuta, surpinzatoare, va da o stare de bine, transformandu-va manichiura intr-o adevarata opera de arta. Nuantele deschise, diafane, au acea putere miraculoasa de a se asorta ca un bej, fara a va forta mana pe o tinuta sau alta. Versatilitatea lor le recomanda nu numai pe perioada de inceput de an, dar si mai tarziu, dupa libera voastra alegere. o asemenea nuanta poate fi purtata si la cele mai pretentioase tinute de seara, dar si cu jeansi si o tunica oarecare.

Albul mat revine in acest an, ca o incantare pentru unghiile voastre satule de sclipici si rosu. Simplu, elegant, dar destul de vizibil, albul mat este de o elegata si de un rafinament exceptional, asa ca nu se poate ca la acest inceput de an sa nu includeti pe lista optiunilor voastre si aceasta minunata culoare de oja. Accesorizarea nu este o problema, iar varsta nici atat. Mai mult, este culoarea pe care miresele au acum un motiv in plus sa o aleaga, pentru un aspect pur, diafan, pentru o mireasa ca un ghiocel.

Griul metalic este in trend. Spre deosebire de altele, aceasta nuanta are acea tenta inchisa, industriala, care o face sa fie preferata de tineret, dar si de femeile mature. Unghiile vor dobandi o alura sofisticata, moderna. Atunci cand nu stiti exact ce nuanta sa alegeti, griul metalic este nuanta salvatoare.

Rochii cu pene si dantela in colectia primavara-vara 2022...

Colectia pentru primavara 2022 a fost prezentata la...

Tendinte machiaj 2017: se poarta piersiciul in toate nuantele...

Moda vine si trece, fie ca este vorba de haine, posete,...

Tunsorile baietesti un must-have in PRIMAVARA-VARA 2017...

Cand nu stiti cum sa va coafati, cum sa va mai aranjati...