Unghii primavara-vara 2016: ce modele sunt in tendinte

9 decembrie 2015 // Unghii

Anul 2016 este unul plin de noutati in domeniul modei, inclusiv in aria unghiilor, cu tot ceea ce inseamna ele. Exista si tendinte care sunt o continuare a celor anterior existente, care sunt prezentate intr-o noua varianta sau care, pur si simplu se pastreaza, cu mici modificari.
Unghii primavara-vara 2016: ce modele sunt in tendinte

Este si cazul manichiurii frantuzesti, care nu poate lipsi niciodata. Franta este locul de origine a multor lucruri frumoase in materie de moda, iar ceea ce este frumos, merita pastrat. Prin urmare, nu veti gresi in 2016 daca veti purta o manichiura frantuzeasca. In schimb, puteti jongla cu nuantele si culorile, pastrand insa linia esentiala.

publicitate

Mai mult, manichiura frantuzeasca poate fi asortata cu tinuta, asa cum se intampla in prezentarea designer-ului Monique Lhuillier. La Sibling observam o inversare a tiparului, in sensul ca se coloreaza intr-o nuanta mai bogata partea cea mai mare a unghiei si se lasa varful pentru o nuanta mai docila, chiar si un simplu lac transparent.

Manichiura sclipitoare ramane in trend, asa cum observam la Monique Lhuillier, Delpozo sau Gareth Pugh. Sunt folosite culori dintre cele mai neobisnuite, cu conditia sa fie sclipitoare, sa atraga toate privirile si sa va transforme mainile in adevarate opere de arta. Naeem Khan opteaza pentru aplicarea lacului stralucitor pe marginile unghiei, pentru o aparitie unica, atractiva.

Manichiura spatial- minimalista este un alt trend ce se va impune in 2016. Este optiunea persoanelor care doresc sa arate ingrijit, dar cu un minim efort, cu modele minimaliste, care sa ocupe un spatiu redus pe unghie. Aceasta presupune crearea unor modele cu ajutorul unor linii si a combinatiilor spatiale unice, interesante, versatile.

Manichiura curcubeu este plina de vitalitate si atrage toate categoriile de femei, deoarece le face sa se simta energice si moderne. Culorile calde, tipatoare, par a fi o solutie minunata pentru atenuarea dorului de soare si caldura, acumulat in timpul iernii. Bibhu Mohapatra duce chiar mai departe acest model de unghii, prin aplicarea pe fiecare dintre ele a unei culori diferite.

Manichiura in culori neutre nu este o noutate. Nudul sau bejul a fost prezent si in sezonul trecut, dar de aceasta data difera viziunea. Conteaza cat si cum aplicati pe unghie. Neutrul este dus la extrem, prin realizarea unor modele reduse cantitativ, dar cu prezenta culorilor neutre. Mai mult, griul sau argintiul sunt introduse printre nuantele neutre, permitand o diversificare.

Tunsorile baietesti un must-have in PRIMAVARA-VARA 2017...

Cand nu stiti cum sa va coafati, cum sa va mai aranjati...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

Rochii primavara 2017: se poarta modelele in nuante puternice...

Rochia este acel element vestimentar care transforma...