Prajitura „Cub de gheata”, un deliciu de primavara. Merita sa o incerci si tu!

26 martie 2016 // Culinar

Prajitura „Cub de gheata” este un desert fresh de primavara care va incanta toate simturile. Cu siguranta nu ii veti uita gustul atat de savuros. Merita sa o incercati oricand!
Prajitura "Cub de gheata", un deliciu de primavara. Merita sa o incerci si tu!

Ingrediente:

publicitate

Pentru blat:
-4 oua mari sau 5 oua mai mici
-100 de grame de zahar cristal
-80 de grame de faina
-20 de grame de cacao
-5 grame praf de copt

Pentru crema:
-1 litru de lapte
-80 de grame amidon
-80 de grame de faina
-200 de grame de zahar cristal
-250 de grame de margarina

Pentru sirop:
-250 ml de apa
-100 de grame de zahar cristal

Pentru glazura:
-200 de grame de ciocolata neagra
-5 linguri ulei

Vezi mai jos metoda de preparare prajitura „Cub de gheata”:

Rochii cu pene si dantela in colectia primavara-vara 2022...

Colectia pentru primavara 2022 a fost prezentata la...

Top 5 nuante de oja in tendinte in primavara 2017...

Unghiile trebuie tratate cu mare grija, indiferent...

Rochii primavara 2017: se poarta modelele in nuante puternice...

Rochia este acel element vestimentar care transforma...