Ce se intampla cu corpul tau daca mananci pizza o saptamana si nu faci miscare

16 octombrie 2015 // Stiri

Imaginati-va urmatorul lucru: cineva va cere sa va intindeti din nou in pat pentru o saptamana dupa ce timp de o saptamana ati consumat cantitati uriase de burgeri si pizza in numele stiintei.
Ce se intampla cu corpul tau daca mananci pizza o saptamana si nu faci miscare

Suna bine, nu? Asta este exact ceea ce s-a intamplat atunci cand oamenii de stiinta de la Universitatea Temple au ales un numar de voluntari sa consume 6000 de calorii pe zi, sub forma de burgeri si pizza timp de sapte zile si le-au interzis sa faca vreun fel de sport.

publicitate

Rezultatele acestui experiment nu sunt, probabil, deloc surprinzatoare si arata ca ingestia de astfel de cantitati de alimente este foarte, foarte daunatoare pentru sanatatea noastra.

Participantii la studiu nu doar au luat in greutate o medie de 3,5 kg in acea saptamana, dar nivelurile de glucoza din sange au crescut semnificativ, s-a dezvoltat rezistenta la insulina, ceea ce poate duce la diabet de tip 2.

Potrivit unui alt studiu de la Universitatea din Boston consumul frecvent de hamburgeri este asociat cu un risc crescut al excesului de greutate.

Când ești îndrăgostit, asta se întâmplă cu corpul tău...

Dragostea este un drog, dragostea este un câmp de...

Ce se intampla dupa ce o persoana moare?...

Când o persoană moare, spiritul său nu înțelege...