N-ai preparat niciodata ceva mai usor si delicios. Prajitura de ciocolata fara oua e gata in 30 de minute

24 aprilie 2016 // Culinar

Cu siguranta n-ai preparat niciodata ceva mai usor si delicios. Prajitura de ciocolata fara oua e gata in doar 30 de minute.
N-ai preparat niciodata ceva mai usor si delicios. Prajitura de ciocolata fara oua e gata in 30 de minute

Ingrediente:

publicitate

Pentru aluat:
-1/2 ceasca de zahar
-1/2 cana apa minerala
-1 cana faina
-1 cana de ulei vegetal
-1 praf de copt
-1 esenta de vanilie
-3 linguri de cacao
-100 g nuci zdrobite

Pentru glazura:
-5 linguri de gem de caise
-150 g ciocolata de menaj
-4 linguri de unt

Metoda de preparare prajitura de ciocolata fara oua

Pentru a prepara aceasta prajitura, intr-un bol se amesteca faina, zaharul, praful de copt, esenta de vanilie, cacao si nucile tocate. Se adauga apa minerala si uleiul vegetal. Se amesteca cu o lingura de lemn. Transferati amestecul intr-un vas de copt cu diametrul de 28 cm si se coace la 200 de grade timp de 20 de minute.

Peste prajitura inca fierbinte se imprastie gemul de caise. Se topeste apoi ciocolata de menaj si cele 4 linguri de unt si se distribuie peste ciocolata topita. Pofta buna!